Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Antifa: Προδότες χρηματοδοτούμενοι από την Άγκυρα και ανθελληνικούς κύκλους.


Το αντεθνικό μεγαλείο των συμπλεγματικών προδοτών αυτόνομων αντιφασιτών έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Γέμισε ολόκληρη η Αττική με αφίσες, που κατηγορούν την Ελλάδα ότι ευθύνεται για την Τουρκική προκλητικότητα.


Πρόκειται, για άλλη αφίσα που θα δημοσιεύσουμε τις επόμενες μέρες -αυτή που εικονίζεται είναι μια στην ατέλειωτη σειρά της τουρκικής προπαγάνδας-,όπου, με μια γελοία, ανακριβή και ανιστόρητη ανάλυση η Τουρκία που έχει εκφράσει με χιλιάδες ενέργειες την επεκτατική της διάθεση, αθωώνεται και κατηγορείται η Ελλάδα και μάλιστα με κυβέρνηση                     ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ .ΕΛ ότι προκαλεί την Τουρκία και θίγει τα κυριαρχικά της δικαιώματα.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να βρει στο διαδίκτυο περισσότερες από διακόσιες αφίσες, όλες έγχρωμες σε μεγάλη διάσταση που κατακλύζουν μαζικά την πόλη των Αθηνών, τα προάστια και την περιφέρεια, διακινώντας θέσεις που ακόμα και το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ντρέπεται να διατυπώσει.

Η χρηματοδότηση των προδοτικών ομάδων , που αλωνίζουν στα σχολεία , τα πανεπιστήμια και τους χώρους της νεολαίας γίνεται ακατάπαυστα, καμία αρχή σε αυτόν τον πολύπαθο τόπο δεν επεμβαίνει και το δηλητήριο διακινείται ελεύθερα. Τούρκοι και ξένα κέντρα υπονομεύουν το Ελληνικό έθνος ανοικτά χωρίς την παραμικρή ενόχληση. Εάν, κάποιος σκεφτεί να κάνει αφισοκόλληση στην Κωνσταντινούπολη ή στην Άγκυρα είναι αμφίβολο εάν θα επιζήσει για λίγα λεπτά.


Η προχωρημένη σήψη της Ελληνικής κοινωνίας, όπου θύλακες συνειδητών προδοτών στη νεολαία υπερασπίζονται τον εχθρό δεν έχει προηγούμενο. 
Οι άθλιοι προδότες ας χαρούν τα χρήματα που παίρνουν για τις μαχαιριές κατά της πατρίδας, ας συνεχίσουν να φτύνουν στους τάφους των προγόνων, ας καίνε τα εθνικά σύμβολα, σύντομα θα έρθει η ώρα της κρίσης και θα πληρώσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου