Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Η επέτειος του δημοψηφίσματος και η περίοδος που ακολούθησε.


Το Εθνικό Μέτωπο με αποφασιστικότητα και σύμφωνα με την εκτίμηση των πραγμάτων που έδινε η επικρατούσα κατάσταση αλλά και η ιδεολογία μας, τάχθηκε στο δημοψήφισμα του 2015 υπέρ του ΟΧΙ. Θέση που εξέφρασε τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας και εκτεινόταν πολύ πέραν της υπό κρίση συμφωνίας.
Στο δημοψήφισμα εκείνο κρίθηκε ολόκληρη η εξάρτηση και η υπαγωγή στην Ε.Ε που μαζί με σαθρό σύστημα είναι οι  κύριοι υπαίτιοι της καταδυνάστευσης του έθνους και της διαρκούς αρνητικής πορείας του.

Μετά από δυο χρόνια και αφού η κυβέρνηση των ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛ περιφρόνησε την απόφαση των Ελλήνων και προχώρησε στην συμφωνία του 3ου μνημονίου με το αιτιολογικό ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος,  αποδεικνύοντας περίτρανα ποιος ήταν ο ρόλος της αριστεράς και του τυχοδιωκτικού μορφώματος του Καμμένου, σήμερα βιώνουμε την πλήρη εξάρτηση και εξακολουθεί η κοινωνική εξαθλίωση. Δυο χρόνια μετά τον συμβιβασμό του πολιτικού συστήματος που παρέμεινε κυρίαρχο αφού το εθνικιστικό κίνημα δεν ήταν έτοιμο να ανταποκριθεί ακόμα στον ιστορικό του ρόλο, έχει φανεί το αδιέξοδο του δρόμου που ακολουθήσαμε. Η αφαίρεση της κυριαρχίας, η εκποίηση του δημόσιου πλούτου, η επιβολή των λαθρομεταναστών, η συντριβή της κοινωνίας, η μετανάστευση του πιο παραγωγικού τμήματος του έθνους, η μεταφορά των τραπεζών στους ξένους, η καταδίωξη της ιδιοκτησίας  και της μικτής επιχείρησης, οι κυοφορούμενες εθνικές περιπέτειες σε όλα τα σημεία του ορίζοντα, περιγράφουν το κράτος οπερέτα που ελέγχουν οι δανειστές και μπορούν ακόμα να αρμέγουν οι εγχώριοι τοποτηρητές για τις κομματικές τους συμμορίες.

Η κρίση του λαού ήταν μια πράξη υπέρβασης, ενός λαού που έχει πολλές φορές συνεργήσει σε εγκλήματα με άξονα την απερίσκεπτη ιδιοτέλεια που καλλιεργήθηκε μεταπολιτευτικά, .αλλά αυτή τη φορά βρήκε τη δύναμη να φωνάξει σταματήστε τον εξευτελισμό , πάψτε την υποτέλεια, ας βρούμε τις δυνάμεις μας. Αυτή η ιστορική ευκαιρία ήταν μια απόδειξη των δυνάμεων που κρύβει το έθνος και αρκεί η κατάλληλη πολιτική καθοδήγηση για αναδειχτούν.

Ο πολιτικός μας ρόλος είναι καθοδηγητικός, παιδαγωγικός, υπερβατικός, συνεπής προς την ιδεολογία και πάνω απ’ όλα ανατρεπτικός και απελευθερωτικός. Μόνον οι εθνικιστές μπορούν να δώσουν λύση γιατί μόνο αυτοί πιστεύουν στην δύναμη του έθνους.


Ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου του Εθνικού Μετώπου για το δημοψήφισμα του Ιουλίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου