Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Κάρτα του Πολίτη - Το περιβραχιόνιο της Σκλαβιάς


Γράφει η Αθηνά Παπαδοπούλου

Οι εννέα γραμμές στη σημαία μας συμβολίζουν τις συλλαβές από τρεις λέξεις: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ!

Αυτή η φράση ρέει στο αίμα του Έλληνα. Υπάρχει στο κύτταρό του. Αν ο Έλληνας χάσει την ελευθερία του, η οποία είναι βασικό συστατικό στοιχείο της ύπαρξής του, μέσα του πεθαίνει. Παύει να είναι Έλληνας.


Σήμερα βλέπετε έναν λαό νεκρό, στερημένο από τη φλόγα που έκαιγε μέσα του τόσα χρόνια, γιατί ακριβώς έχασε την ελευθερία του. Η πνευματική υποδούλωση, στην οποία η Νέα Τάξη τεχνηέντως φρόντισε να περιπέσουμε, σήμανε και το θάνατό μας.

Τα χτυπήματα ήταν πολλά και σφοδρά: η καταστροφή της γλώσσας, η φαλκίδευση της ιστορίας, η κατάλυση των θεσμών, των ηθών, των αξιών, η αποτροπή με κάθε τρόπο από το φιλοσοφείν και τη διαρκή έρευνα και αναζήτηση. Όταν ο Έλληνας απώλεσε όλα τα παραπάνω, τα οποία αποτελούν την εθνική του συνειδητότητα, απώλεσε και το λόγο ύπαρξής του.

Το κερασάκι στην τούρτα σε όλα τα παραπάνω, έτσι, για να επισφραγιστεί η σκλαβιά μας με το ενδεικτικό περιβραχιόνιο, είναι η λεγόμενη Κάρτα του Πολίτη. Η σφραγίδα που θα γράφει «ανήκεις στη Νέα τάξη, όχι στον εαυτό σου». Θα σου κολλήσουν έναν αριθμό, σαν να είσαι προϊόν. Η έννοια της ελευθερίας του ατόμου μ’ αυτήν την κάρτα απαλείφεται εντελώς, αφού ο «Μεγάλος Αδελφός» θα μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα σου ανά πάσα στιγμή. Η ζωή σου θα είναι ένα video-game, αφού θα κατευθύνεται από τηλεχειριστήρια.

Το ακόμα πιο τρομακτικό είναι το γεγονός, πως η τεχνολογία της κάρτας δεν είναι άτρωτη. Έτσι, με ένα χακάρισμα σχετικά απλό για τους γνώστες, ο καθένας θα μπορεί να γνωρίζει το φορολογικό σου μητρώο ή το ιατρικό σου ιστορικό. Δε σε προστατεύουν. Απλά σου αφαιρούν το δικαίωμα να νιώθεις ασφαλής και ν’ ανασαίνεις ελεύθερα κάθε στιγμή.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ! Αυτήν τη στιγμή είμαστε πνευματικά νεκροί. Ο μόνος τρόπος για να ελευθερωθούμε είναι να αναστηθούμε, σπάζοντας τα πνευματικά μας δεσμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου