Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Αντριάνο Τσελεντάνο: ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ! (Video)

Συγκινητική παρέμβαση 
του Αντριάνο Τσελεντάνο: 
WE ARE ALL GREEKS

Φεστιβάλ Σαν Ρέμο χθές. Και παρουσιαστής ο Αντριάνο Τσελεντάνο. 
Παίρνοντας το μικρόφωνο, και με έκδηλη την συγκίνηση του, αναφέρθηκε στον "σχεδιασμό αφανισμού της Ελλάδος". Με τους Ιταλούς να τον αποθεώνουν για την παρέμβασή του, ο καλλιτέχνης αφιέρωσε το τραγούδι στην Ελλάδα που... δοκιμάζεται από την πολΙτική Μέρκελ-Σαρκοζί.

"Η Μέρκελ και ο Σαρκοζί επιβαλλουν στην Ελληνική κυβέρνηση την αγορά των δικών τους οπλικών συστημάτων." 
"Αν θέλετε την βοήθεια και την παραμονή στο ευρώ - είπαν - πρέπει να αγοράσετε τα δικά μας τάνκς και τα δικά μας ωραία πολεμικά μας πλοία". Επιβάλλοντας περικοπές και θυσίες., στους κουρελιασμένους Έλληνες. Αυτό είναι που έχει γραφτεί στη χθεσινή CORRIERE DELLA SERA. στην σελίδα 5. Αλλά ήδη από πέρυσι το καλοκαίρι η Wall street Journal αποκάλυπτε ότι το Βερολίνο και το Παρίσι απαιτούσαν την αγορά εξοπλισμών, σαν προϋπόθεση για την έγκριση του σχεδίου διάσωσης της Ελλάδας. Είναι αυτή η Ευρώπή που θέλουμε; Κυνική και εξοπλισμένη σαν αστακός ".

Σχόλιο δικό μας:
Φυσικά δεν είναι αυτή η Ευρώπη που θέλουμε. 
Αντί για την Ευρώπη των Εθνών, της Ελευθερίας, του πολιτισμού, της Αξιοπρέπειας και του σεβασμού, βιώνουμε ένα Ευρωπαϊκό μόρφωμα μιας τραπεζικής μαφίας που απαξιώνει την ίδια την Ευρώπη τελικά και κρατάει δέσμιους τους Ευρωπαϊκούς λαούς στην υπηρεσία της διεθνούς τοκογλυφίας.
Ένας - ένας οι Ευρωπαϊκοί λαοί θα νιώθουν στο πετσί τους αυτό που εμείς βιώνουμε, θα ξεσηκώνονται και σαν χιονοστιβάδα θα πνίξουν αυτούς και τα σχέδιά τους. 
Το γνωρίζουν αυτό και το φοβούνται οι Νεοταξίτες της Διεθνούς του χρήματος.

Γιώργος Βεργιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου