Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Μόνον Ελληνικά Προϊόντα


Η άμεση και πλήρης μεταβολή της καταναλωτικής συμπεριφοράς είναι κύριο πατριωτικό καθήκον. Η ήδη συρρικνωμένη παραγωγικά ελληνική κυριαρχία χρειάζεται άμεση ανασυγκρότηση.
Πρώτο μέσο, ως τεχνητή αναπνοή για την αντιμετώπιση της κρίσιμης κατάστασης, είναι η συστηματική αγορά ελληνικών προϊόντων και η προτίμηση υπηρεσιών ελληνικής και μόνο προέλευσης.
Το barcode των ελληνικών προϊόντων παραγωγής, τυποποίησης και συσκευασίας αρχίζει από 520. Προχωρήστε περισσότερο αποφεύγοντας όσο μπορείτε προϊόντα των πολυεθνικών καρτέλ. Αναζητήστε προϊόντα ονομασίας προέλευσης και θέστε ως παράγοντα επιλογής πρώτα την ελληνικότητα και στη συνέχεια την τιμή.
Η αγορά ελληνικών προϊόντων και η συστηματική προβολή τους είναι η ελάχιστη πράξη που επιβάλλεται στην συγκυρία.
Ανεπαρκή, υποκριτικά και ανούσια τα μέτρα για την αναγέννηση του Κέντρου
Συνεπής προς την αντίληψή της για μια πολυπολιτισμική κοινωνία η κυβέρνηση του μνημονίου εξήγγειλε μέτρα που δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα, παρά επιδιώκουν την παγίωσή του σε ένα περιβάλλον που οι Έλληνες και τα γνωρίσματά τους θα έχουν σημασία μόνο παραμέτρου που ίσως να θυμίζει ότι κάποτε εδώ ήταν η Αθήνα.
Με ένα προφανή παραλογισμό, όπου το πρόβλημα της παρουσίας των λαθρομεταναστών τίθεται ως δευτερεύον και θέμα διαχείρισης η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου με τους υπουργούς της Ραγκούση, Παπουτσή, Λοβέρδο, Μπιρμπίλη και υπό την εποπτεία του αντιπροέδρου Πάγκαλου αποφάσισε μια δέσμη μέτρων, πομπωδώς όπως συνηθίζει, ανάλογα με αυτά που είχε αποφασίσει πέρσι και τα οποία δεν είχαν αποδώσει τίποτα ή δεν είχαν εφαρμοσθεί.
Ο βασικός παράγοντας υποβάθμισης και πλήρους εγκληματικής κυριαρχίας είναι οι λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει την πόλη και έχουν συστήσει πλήθος εγκληματικών συμμοριών. Ο κοινωνικός ιστός έχει αποκοπεί, η οικονομική ζωή φθίνει, τα σχολεία έχουν ελάχιστα ελληνόπουλα, η ταυτότητα της Αθήνας έχει χαθεί.
Το ασφυκτικό περιβάλλον, που έχει δημιουργηθεί δεν ανατρέπεται με ποδηλατοδρόμους και λίγα παρτέρια. Οι νέοι άνθρωποι δεν επιστρέφουν σε πόλεις αφιλόξενες μόνο για την απόκτηση χαμηλότερου φορολογικού συντελεστή.
Το αβίωτο περιβάλλον, που χαρακτηρίζει τις γειτονιές που άλλοτε ήταν αντιπροσωπευτικές της πατρίδας μας, απαιτεί την αποπομπή των παρανόμων. Εκεί βρίσκεται η λύση.
Η αστυνόμευση, που όλοι γνωρίζουν ότι δεν θα έχει αποτελέσματα, καθώς και όταν συλλαμβάνονται ορισμένοι δύο μέρες μετά αναπτύσσουν και πάλι την δράση τους ανενόχλητοι.
Τα περιβόητα κίνητρα επαναπατρισμού όπου η ελληνική πολιτεία, χρεοκοπημένη, καλείται να πληρώσει όσους… εισέβαλαν παρανόμως προκειμένου να φύγουν…
Αυτή την εικόνα ανασφάλειας, ερείπωσης και εξαθλίωσης ο λαός της Αθήνας δεν θα την επιτρέψει. Τα ψέματα τέλειωσαν. Η ανοχή έχει εξαντληθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου