Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Δήλωση ΒΟΜΒΑ !




Πρόεδρος Εθνότητας Μεταναστών: ''Θα χυθεί αίμα''


Ευθύς απειλή από τον πρόεδρο εθνότητας μεταναστών όπου απείλησε με αντίποινα άμα η πολιτεία συνεχίσει να κωφεύει τα αιτήματα τους.
Μια διαφορετική ματιά.
Τι κίνδυνος υπάρχει;
Τι τρόποι υπάρχουν για να το πετύχουν;


Άναυδο άφησε το πανελλήνιο η δήλωση του προέδρου εθνότητας μεταναστών που δήλωσε σε κεντρικό κανάλι ''Αν η πολιτεία εξακολουθεί να κωφεύει τα αιτήματα μας,να αγνοεί την κατάσταση των μεταναστών και να τους εγκαταλείπει στην εξαθλίωση τους,το δικό μας κίνημα ''Αγανακτισμένων''που έρχεται δεν θα είναι ανώδυνο.Μπορεί να χυθεί αίμα,σας το λέω''
Φυσικά μπορεί να φαντάζεστε ότι οι μετανάστες θα βγουν στους δρόμους με μαχαίρια και θα αρχίσουν να σφάζουν όποιον βρουν μπροστά τους που θα είναι Έλληνας.Μπορεί να είναι και έτσι,αλλά εγώ πιστεύω πως αυτό το κίνημα θα γίνει αλλιώς.
Όπως είναι γνωστό,η Φατάχ Αλ Ισλάμ έχει πυρήνες στην χώρα μας που απλά περιμένουν μια εντολή ώστε να αρχίσουν να σπέρνουν το μακελειό στην χώρα μας.
Οι ''αγανακτισμένοι''μετανάστες θα συμμαχήσουν με την Φατάχ Αλ Ισλάμ ώστε να καταφέρουν το σκοπό τους,που είναι να χυθεί αίμα για να εκδικηθούν την Ελληνική κοινωνία που τους αγνοεί και τους αφήνει στην τύχη τους.
Έτσι λοιπόν θα στραφούν στην τρομοκρατία για να σκοτώσουν όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται.
Οι ακόλουθοι της Φατάχ Αλ Ισλάμ είναι φανατικοί ισλαμιστές και θα κάνουν τα πάντα για την θρησκεία τους,ακόμα και αν αυτό σημαίνει να πεθάνουν και αυτοί.Έτσι λοιπόν γίνονται ενεργή απειλή για την Ελλάδα και μπορούν με την συμμαχία τους με του μετανάστες να εκφοβίσουν την κοινωνία καθώς και να σκοτώσουν.
Ποιοι τρόποι δράσης υπάρχουν;

1) Βομβιστές αυτοκτονίας
Είναι φανατικοί Ισλαμιστές και συνήθως ανήκουν σε τρομοκρατικές οργανώσεις.Σκοπός τους είναι να εισχωρήσουν σε δημόσιους χώρους με πολλά άτομα και να πυροδοτήσουν την βόμβα που είναι δεμένη πάνω τους ώστε να σκοτώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα μπορούν.
Είναι ίσως η μεγαλύτερη απειλή,αφού είναι δύσκολο να τους υποψιαστείς και μπορούν να βρίσκονται παντού.
Κύριοι στόχοι τους είναι μετρό,λεωφορεία καθώς και δημόσιοι χώροι όπως κινηματογράφοι κλπ
2) Ωρολογιακή βόμβα
Χρησιμοποιούνται και αυτές από τρομοκρατικές οργανώσεις και πολλές φορές τις προτιμάνε διότι έτσι δεν χάνουν άτομα.
Μπορούν να τις βάλουν παντού,σε τρένα,δημόσια κτίρια σε δρόμους κλπ και είναι δύσκολο να εντοπιστούν και έχουν δυνατή ισχύ που μπορεί να σκοτώσει άτομα σε 500 μέτρα απόσταση.



3) Αυτοκίνητο με εκρηκτικά
Μια ακόμα πιο επικίνδυνη τακτική,όπου βάζουν ωρολογιακή βόμβα μέσα στο αμάξι(συνήθως στο πορτ-μπαγκάζ),το παρκάρουν σε ένα κεντρικό σημείο και δεν κινεί υποψίες αφού βρίσκεται ανάμεσα και σε άλλα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
Είναι η πιο πετυχημένη τακτική αφού μπορεί να σκοτώσει πολλά άτομα χωρίς να κινεί καν υποψίες.
                                                                     
 Πιθανοί στόχοι
1) Μετρό Αθηνών
2) Αστικά λεωφορεία


Επίσης δημόσιοι χώροι όπως κινηματογράφοι,δημόσιες υπηρεσίες καθώς και κεντρικά σημεία.
Οι μυστικές υπηρεσίες,η αντιτρομοκρατική και η Αστυνομία πρέπει να είναι πλέον πολύ προσεχτικές αφού είναι σίγουρο ότι θα θρηνήσουμε πολλά άτομα άμα δεν παρθούν μέτρα τώρα,αλλιώς θα ζούμε υπό την σκιά της τρομοκρατίας.
Πηγή: http://geopolitikathemata.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου