Σάββατο, 13 Αυγούστου 2011

Για τρίτη μέρα συνεχίζεται η πεζοπορία για την τραγωδία στο ΜαρίΣυνεχίζεται και σήμερα για τρίτη μέρα η παγκύπρια πεζοπορία 300 χιλιομέτρων, με 13 συνολικά προπορευόμενους εις μνήμη των 13 θυμάτων της έκρηξης στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί στις 11 Ιουλίου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η σημερινή πορεία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει από το ΓΣΟ με κατεύθυνση τη Ναυτική Βάση ''Ευάγγελος Φλωράκης'' στο Μαρί, για απόδοση τιμών στους νεκρούς της 11ης Ιουλίου. Ακολούθως οι συμμετέχοντες στην πορεία θα πορευθούν προς το Ζύγι, τη Χοιροκοιτία και την Κοφίνου, όπου επίσης θα αποδοθούν τιμές στους νεκρούς της τραγωδίας.
Χθες βράδυ η πορεία κατέληξε έξω από την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού, με τη συνοδεία αριθμού μοτοσικλετιστών, όπου τους υποδέχθηκαν δεκάδες πολίτες. Τα 13 άτομα που προπορεύονταν, φορώντας λευκές φανέλες με τις φωτογραφίες των θυμάτων, κρατούσαν 13 άσπρα γαρύφαλλα και άναψαν 13 άσπρα κεριά. Ακολούθησε προσκλητήριο πεσόντων, ο εθνικός ύμνος και μονόλεπτη σιγή, εις μνήμη των θυμάτων της έκρηξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου