Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011

Κυνηγοί κεφαλών κατά των Ελλήνων, που υποφέρουν από την κυβέρνηση της Νέας Τάξης

Οφείλουμε να αντισταθούμε 
με όλες μας τις δυνάμεις

Δεν φτάνουν τα προβλήματα του μέσου πολίτη, τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τους «ιδιώτες ελεγκτές και δικηγόρους». Ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για την είσπραξη οφειλών απηύθυνε το υπουργείο Οικονομικών. Στόχος της κυβέρνησης της Νέας Τάξης είναι να εισπράξει μέρος των ληξιπρόθεσμων χρεών που εκκρεμούν (42 δις ευρώ).


Φυσικά, η πρόσκληση απευθύνεται στις με βεβαρημένο παρελθόν ελεγκτικές εταιρείες, σε δικηγόρους και δικηγορικά γραφεία... Η χώρα μετατρέπεται σε δαντική κόλαση για αυτούς που αδυνατούν να αντιμετωπίσουν επιτυχώς τις οικονομικές συνέπειες της κρίσης, με την κυβέρνηση να στοιχηματίζει στην απληστία «αναδόχων», που θα φέρουν τον κοσμάκη στα όριά του.

Φυσικά, μην τρέφετε αυταπάτες. Αν και το υπουργείο λέει ότι θα κυνηγήσει τους μεγαλο-οφειλέτες, η «δέσμευση» αυτή θα έχει την τύχη των όσων είπε ο Κουσελάς, ο οποίος ενώπιον του οικονομικού εισαγγελέα, ανέκρουσε πρύμνα. Με λίγα λόγια, τους μεγαλο-οφειλέτες, δεν τους αγγίζει κανείς. Έχουν «άκρες» και δη σε αυτή την κυβέρνηση της διαπλοκής.

Η κυβέρνηση μιλάει για 800.000 οφειλέτες, με χρέη μέχρι 150.000 ευρώ ο καθένας. Το σύνολο ανέρχεται, λένε, στα 5 δις ευρώ. Δεν θα τους κυνηγήσουν, μην τρέφετε αυταπάτες. Αντίθετα, θα στραφούν στους μικρούς και ανυπεράσπιστους. 

Εσείς, για αρχή, ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ να συνομιλήσετε και πάνω απ' όλα, να δώσετε οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία σε όποιον σας καλέσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου