Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Μοιράζουν Κυπριακά Διαβατήρια στα Κατεχόμενα

Το 50% των Τουρκοκυπρίων έχει πάρει κανονικά διαβατήρια της Κύπρου          

Του Γ. Βεργιάννη

100.000 Τουρκοκύπριοι είναι κάτοχοι διαβατηρίων της Κυπριακής Δημοκρατίας!
Αυτό αποκάλυψε χθες μιλώντας ο δήθεν υπουργός εξωτερικών του ψευδοκράτους στα μέλη της «Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων» της Τουρκικής εθνοσυνέλευσης.
Σε δημοσίευμά της σήμερα η «Μιλιέτ» αναφέρει ότι ο Οζγκιουρκιούν είπε: «η Ελληνοκυπριακή διοίκηση ξεγελά (??? !!!) τους Τουρκοκυπρίους και ειδικά τους νέους μας με τα διαβατήρια της Ε.Ε.
Περίπου 100.000 Τουρκοκύπριοι, στην πλειονότητά τους νέοι, έχουν πάρει Ελληνοκυπριακό διαβατήριο».Και συνεχίζει τονίζοντας: «Οι άνεργοι και οι φοιτητές νέοι πηγαίνουν στην Ευρώπη για δουλειά ή σπουδές και για να μην αντιμετωπίσουν εμπόδια, όπως η θεώρηση και τα διαβατήρια της ΤΔΒΚ, παίρνουν Ελληνοκυπριακά διαβατήρια». Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί περίπου στο 50% των γηγενών Τουρκοκυπρίων.

Μετά από αυτή τη δήλωση, που φυσικά δεν απαντήθηκε, το ερώτημα που τίθεται είναι: Για ποια ασφάλεια μιλάει και τάζει στους Έλληνες Κυπρίους ο Χριστόφιας, όταν αλωνίζουν την Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο χιλιάδες παρείσακτοι, λαθραίοι Τουρκοκύπριοι στην ουσία, με πλαστά παραστατικά;
Τι είδους έμμεση αναγνώριση και τι είδους νομιμοποίηση είναι αυτή;
Γιατί, αν γίνομαι αντιληπτός, δεν μιλάμε για πλαστογραφημένα έγγραφα  που κάποια σπείρα τα διακινεί. Μιλάμε για ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ, που η Κρατική σπείρα των ΑΚΕΛηστών μοιράζει αφειδώς για να εξυπηρετήσει μια ώρα αρχύτερα  τις Εθνομηδενιστικές της επιδιώξεις.

Γαντζωθήκαν στην εξουσία, ξεπουλάνε κάθε μέρα και κάθε ώρα την Πατρίδα, φτάνουν στο σημείο να εκδίδουν ακόμα και δικά τους πορίσματα διαγράφοντας τα καθ’ ύλην  αρμόδια νομικά πρόσωπα – όπως στην περίπτωση του εγκλήματος στο Μαρί, λειτουργούν σαν υδροκέφαλοι εξουσιαστές εξ αιτίας του αμόκ που τους έχει καταλάβει να τελειώνουν πριν την ώρα της την Μαρτυρική Μεγαλόνησο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου