Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Αγώνας Παντού !


Πολέμα να συντάξεις τ' όραμα
Νίκος Καζαντζάκης


Η Διεύθυνση Οργανώσεως θεωρείται μια από τις πιο νευραλγικές διευθύνσεις σε κάθε φορέα, κόμμα ή οργάνωση.
Συνήθως υπόκειται τακτικότερα σε κριτική και αυτοκριτική, γιατί οι επιτυχίες ή αποτυχίες  την βαραίνουν άμεσα και είναι συνήθως σε πρώτο πλάνο…

Στους αστικούς σχηματισμούς, ακούμε πολλές φορές για συνεχείς οργανωτικές συσκέψεις μεταξύ βουλευτών, αργυρώνητων δημοσιογράφων, μεγαλοεπιχειρηματιών, επιστημονικών στελεχών σιτιζομένων από τον κρατικό κορβανά, και λοιπών «κοινωφελών» συμβουλατόρων. Εκεί λοιπόν ακούγονται κρίσεις, επικρίσεις, διάφορες παρατηρήσεις που συνδιαμορφώνουν τους τρόπους για την οργανωτική ανάπτυξη του φορέα στον δρόμο για την εμπορευματοποιημένη ορολογία «κυρίαρχος λαός» τον οποίο φυσικά, τον αντιμετωπίζουν ως αγορά και άρα, ειρωνικός είναι και ο προσδιορισμός «κυρίαρχος».


Εμείς, μέσα από την δύναμη της Εθνικιστικής μας Συνείδησης, η οποία είναι πολύ διαφορετική από εκείνα που προσκυνούν οι χρηματάνθρωποι δημοκόποι των καλοταϊσμένων κοινοβουλευτικών σχηματισμών, αρνούμαστε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας να δούμε με τον ίδιο τρόπο τον λαό, έστω και κι αν δείχνουμε λίγο… παλιομοδίτες.

Αρνούμαστε να δούμε τους Έλληνες ως προϊόντα ενταγμένα στους νόμους της προσφοράς και της ζήτησης και φυσικά στεκόμαστε αδιάφοροι έως και ειρωνικοί απέναντι σε αυτά τα αστικά εμπορικά μοντέλα.

Δεν θέλουμε ούτε μία «καλοπροαίρετη» συμβουλή από εκείνους (ειδικά) που δηλώνουν "φίλοι μας" και πιστεύουν ότι θα μας επηρεάσουν, θα μας παρελκύσουν προς τον δικό τους τρόπο σκέψης...

Ο κανόνας που καθορίζει τις κινήσεις μας και εν προκειμένω και την οργανωτική μας ανάπτυξη, είναι η ακλόνητη πίστη στην Ιδεολογία μας, αλλά  και οι αντιδράσεις που συναντάμε σε αυτή μας την προσπάθεια.

Κλιμακώνουμε την δράση μας με απανωτές περιοδείες σε ολόκληρη τη χώρα, πολιτικές δράσεις, νέους πυρήνες, νέες οργανώσεις, σε μια ολομέτωπη ανάπτυξη που θα είναι ορατή θέλοντας και μη από όλους.

Όσο μεγαλύτερη είναι η αντίδρασή τους, 
τόσο πιο κοντά θα είμαστε στη Νίκη.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΧΩΡΙΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ !


Γεώργιος Α. Βεργιάννης
Διευθυντής Οργανώσεως Εθνικού ΜετώπουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου