Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Η Νεολαία μπροστά στην κρίση


Η κρίση λαμβάνει καθημερινά διαστάσεις ανεξέλεγκτες. Ο λαός μας βιώνει συνθήκες απόγνωσης. Η νεολαία που η γενιά της, μεγάλωσε μέσα στο ψεύδος της δήθεν ισχυρής Ελλάδας, γίνεται τώρα μάρτυρας και στόχος σε μια μεγάλη λεηλασία που επιχειρούν οι «σύμμαχοι» αυτοί στους οποίους προσβλέπαμε για την μεγάλη ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.


Αυτή η νεολαία που ζωντανό κομμάτι της είμαστε και εμείς, στρέφεται στη μετανάστευση, στην εκμετάλλευση, στην ανυποληψία, στην παραπληροφόρηση. Η παιδεία μας δοκιμάζεται περισσότερο από ποτέ. Η εκπαίδευση έχει καταντήσει περιστασιακή υπόθεση. Παρουσιάστηκε το πρωτοφανές να ξεκινούν σχολεία χωρίς βιβλία, οι συνθήκες στα Τ.Ε.Ι και τα Πανεπιστήμια, γίνονται μέρα με τη μέρα χειρότερες. Σχεδόν εγκαταλείπεται ως όραμα ατομικό και συλλογικό η μόρφωση.

Η πατρίδα μας τελεί σε πλήρη κατάληψη από ορδές εξαθλιωμένων και εγκληματιών προκειμένου να διατηρηθεί η ευρωπαϊκή ηρεμία. Σε κατάληψη βρίσκονται και πολλές εκπαιδευτικές μονάδες, άλλες μετά από την αναζήτηση μιας πράξης διαμαρτυρίας και άλλες μετά από την απόφαση της αριστεράς όλων των αποχρώσεων που επιζητεί την ολοκληρωτική αποσύνθεση για να δρέψει καρπούς.

Η εργασία που είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας προόδου, είναι για τη νεολαία του σήμερα σχεδόν αδύνατη. Όταν βρεθεί, τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια εμπειρία ταλαιπωρίας ( υποαπασχόληση, ανασφάλιστη εργασία, ελάχιστες ευκαιρίες στο χώρο ενδιαφέροντος ).

Το τοπίο της Ελλάδας του 2011 είναι εφιαλτικό ταυτόχρονα όμως είναι και ένας στίβος αναμέτρησης για την γενιά μας. Είναι ο δικός μας πόλεμος, είναι η δική μας αντίσταση, θα είναι η δική μας νίκη. Ο ελληνισμός έφτασε πολλές φορές σε καταστάσεις ανάλογες και η μακραίωνη ιστορία του δεν είναι παρά η παράθεση αναλόγων αναμετρήσεων. Η δική μας Ελλάδα, η Ελλάδα των προσδοκιών μας και οραμάτων μας, θα έλθει.

Η κυριαρχία μας θα αποκατασταθεί. Η ιστορία μας θα διδάσκεται και θα παρορμά. Η σκέψη και η τέχνη θα λάβουν και πάλι το σπουδαίο τους περιεχόμενο. Η αξιοπρέπεια θα είναι δεδομένη για όλους τους Έλληνες.

Τούτη τη δύσκολη ώρα πρέπει να ονειρευτούμε περισσότερο παρά ποτέ. Τούτη τη δύσκολη ώρα πρέπει να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο. Συνταγμένοι σε ένα κοινό αγώνα χωρίς ενδοιασμούς. Η συλλογική συνείδηση μιας νεολαίας αποφασισμένης να αλλάξει τον τόπο. να γνωρίζουμε ποιοι είναι δίπλα μας και να στρέψουμε την πλάτη σε αυτούς που έφεραν την πατρίδα μας εδώ. Οι φοιτητικές παρατάξεις του συστήματος δεν είναι παρά εκτροφεία αυριανών στελεχών του παρακμιακού σκηνικού. Το ρουσφέτι από την ΜΚΟ είναι μια ακόμη πράξη προδοσίας.

Στο Εθνικό Μέτωπο ενάντια στο πολιτικό κατεστημένο με τις αξίες μας για όπλο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου