Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

Πακιστανοί Έφαγαν τον Σκύλο


Κυνηγούν Σκύλους και Γάτες 
στις γειτονιές της Αθήνας

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ελληνική κοινωνία αλλά ιδιαίτερα στους φιλόζωους της χώρας η πρακτική κυρίως των Πακιστανών αλλά και άλλων λαθρομεταναστών στην προτίμηση των διάφορων κατοικίδιων, κυρίως σκύλων για χρήση τροφής.

Η αποτρόπαια διατροφική τους συνήθεια αυτήν τη φορά εκδηλώθηκε στη Ραφήνα.

Ας δούμε τι έγινε:
Την περασμένη Πέμπτη ομάδα ενόπλων Πακιστανών, έξω από τον Μαρινόπουλο της Ραφήνας, επετέθη σ’ έναν αδέσποτο σκύλο τον οποίο φρόντιζαν και συντηρούσαν οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ.
Χτύπησαν με λοστό το άτυχο ζώο και την ώρα που βγήκε να τους σταματήσει ο διευθυντής του καταστήματος, επετέθησαν και σε κείνον. Το ίδιο ακριβώς συνέβη κι όταν άλλος περαστικός επιχείρησε να τους σταματήσει.
Στη συνέχεια οι Πακιστανοί πήραν τον χτυπημένο σκύλο και εξαφανίστηκαν.

Οι υπάλληλοι του καταστήματος ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία όμως είχε άλλες δουλειές και είπε απλώς ότι θα… ερευνήσει το θέμα.

Το γεγονός μαθεύτηκε γρήγορα στην κοινωνία της Ραφήνας και, σύμφωνα με δηλώσεις κατοίκων, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Κι αυτό διότι αποτελεί διατροφική τους συνήθεια.
Κατά συνέπεια λοιπόν η τύχη του άτυχου ζωντανού είναι γνωστή…

Παρόμοια γεγονότα παρατηρούνται και σε γειτονιές της Αθήνας όπως ο Άγιος Παντελεήμονας, η πλατεία Βικτωρίας, η πλατεία Αττικής κ.α. όπου τα συμπαθή κατοικίδια γάτες και σκύλοι έχουν στοχοποιηθεί από τους λαθραίους… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου