Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Ψηφίστηκε η πλήρης απελευθέρωση των επαγγελμάτων.


Στην κατεύθυνση ελέγχου της οικονομίας 
από τα ξένα συμφέροντα.
Όπως και σε άλλα άρθρα είχαμε επισημάνει το άνοιγμα των επαγγελμάτων, ιδιαιτέρως με τον τρόπο που γίνεται οδηγεί στην άλωση της οικονομίας από τα περιβόητα «επενδυτικά» συμφέροντα, που θα βρουν χώρους εύκολου πλουτισμού εκεί όπου πρώτα έχει επέλθει η πλήρης ισοπέδωση.


Καταργούνται όλα τα κριτήρια γεωγραφικά, αριθμητικά, περιβαλλοντικά και κάθε άλλο, με τη λογική της αύξησης των επενδύσεων, έτσι ο μετασχηματισμός της ελληνικής οικονομίας που αποσκοπεί αφενός στην διάλυση της μεσαίας τάξης αφετέρου στην διείσδυση μεγάλων κερδοσκοπικών συμφερόντων.

Η περίπτωση των εφημεριδοπωλών που ο κλάδος δήθεν απελευθερώθηκε με αποτέλεσμα να μειωθούν τα δικά τους ποσοστά κι να ωφεληθεί τα μονοπώλια των πρακτορείων! είναι δηλωτική. Ήδη, οι περισσότεροι πάγκοι κλείνουν ή επιβιώνουν οριακά.

Έτσι, σήμερα, με την ευλογία των φιλελεύθερων όλων των τάσεων και τις αποφάσεις των ισχυρών κερδοσκοπικών ομίλων, που κρύβονται πίσω από την ευρωπαϊκή πολιτική, ένα νομοσχέδιο που συμπεριέλαβε το σύνολο των επαγγελμάτων ψηφίστηκε χωρίς κανένα ενδοιασμό. Η αίσθηση ότι το οικονομικό περιβάλλον θα γίνεται ολοένα πιο άγριο επιβεβαιώνεται.

Το Εθνικό Μέτωπο θα συνεχίσει την προσπάθεια εγρήγορσης και κινητοποίησης του κόσμου της εργασίας για να υπάρξει μια σοβαρή αντίδραση στην εγκληματική εξέλιξη που επιχειρείται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου