Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ για τις ΕΚΛΟΓΕΣ


Η πραγματική κατάσταση της πατρίδας λίγες εβδομάδες πριν τις επικείμενες εκλογές είναι κρίσιμη. Η ξένη επικυριαρχία είναι πλέον εμφανής, η ανησυχία για τις εξελίξεις σε εθνικά θέματα είναι δικαιολογημένη, η κοινωνία δοκιμάζεται καθημερινά και φθάνει στα όρια της, η διαφθορά παραμένει, η εγκληματικότητα καλπάζει, η ανεργία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο όριο και η πλήρης απαξίωση των θεσμών έχει γενικευτεί.

Παρά την πλήρη αποδοκιμασία του πολιτικού κατεστημένου και την πάνδημη αγανάκτηση, οι εκλογές αυτές δεν μπορούν να δώσουν διέξοδο στο ελληνικό πρόβλημα.
Ενδεχομένως να καταγραφεί η μεταβολή των συσχετισμών αλλά η ανατροπή δε μπορεί να συντελεστεί.
Ο περιβόητος κατακερματισμός είναι προσχηματικός, αφού οι νέοι φορείς έχουν συγκροτηθεί από πρόσωπα του συστήματος -υπουργοί, βουλευτές, μεγαλόσχημοι- οι απόψεις που κομίζουν είναι
Ιδεολογικά - πολιτικά στον ίδιο εσφαλμένο προσανατολισμό που κινήθηκε η μεταπολιτευτική περίοδος και τίποτα δεν εγγυάται την πατριωτική στάση τους.

Η οδυνηρή πραγματικότητα της Ελλάδας είναι αποτέλεσμα μιας μακρόχρονης πορείας που παρέδωσε την εξουσία σε ξένα κέντρα, υπερχρέωσε το κράτος και την ιδιωτική οικονομία, κατέστρεψε την πραγματική οικονομία (γεωργία, βιοτεχνία, βιομηχανία), διέλυσε την παιδεία, πολέμησε την ιδέα του έθνους και υποχώρησε στα εθνικά θέματα, σάρωσε όλες τις αξίες που συγκροτούσαν τον Ελληνισμό.
Η εικόνα αποσύνθεσης και οι συνθήκες κατοχής είναι ένα ακόμα στάδιο στη διαδρομή παρακμής.
Οι κύριοι υπεύθυνοι που είναι οι πολιτικοί, με όλες τις ομάδες συμφερόντων που τους ακολουθούν, τεχνοκράτες, συνδικαλιστές, εργολάβους και μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς και ένα τμήμα της κοινωνίας που ακόμα έχει σχέση συμφέροντος, διατηρούν τον έλεγχο του αντιπροσωπευτικού συστήματος.
Η βεβαιωμένη εγκληματική δράση των συμμοριών που έδρασαν και δρουν στα παραδοσιακά κόμματα, φανερώνει την έκταση του προβλήματος καθώς πρόκειται για πρόσωπα και συστήματα εξουσίας που αντιλαμβάνονται την χώρα, ως τσιφλίκι τους.

Η απεικόνιση του σκηνικού, δηλώνει ότι προχωρά η σήψη και ωριμάζουν οι συνθήκες για το τέλος της θλιβερής μεταπολίτευσης. Πρέπει όμως να επιταχύνουμε τις προσπάθειες για την προσδοκία η ανασύνθεση και η ανασυγκρότηση να γίνει με όρους που θέτει ο Ελληνικός Εθνικισμός και όχι άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Το Εθνικό Μέτωπο αγωνίζεται προκειμένου να συγκροτηθεί με πληρότητα και δυναμική ο κατάλληλος φορέας για την μαχητική εκπροσώπηση και επικράτηση των εθνικών – κοινωνικών ιδεών.
Η πανελλήνια δράση μέχρι σήμερα μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε για την αξία και την τύχη του εγχειρήματος.
Η σημερινή μας απόφαση αποτελεί έκκληση σε κάθε Έλληνα πατριώτη, που συμμερίζεται την αγωνία και τις θέσεις μας, να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις για την επόμενη μέρα.

Οι πατριωτικές δυνάμεις που παραμένουν εγκλωβισμένες σε κομματικούς σχηματισμούς από τους οποίους αναμένουν
λύσεις – μάταια κατά την εκτίμησή μας - ας επιχειρήσουν τουλάχιστον την καλύτερη δυνατή δέσμευση των ηγεσιών τους προς τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα.

Οι εκλογές αυτές επιδιώκουν την εκτόνωση της οργής των πολιτών. 
Πρόκειται για κάλπη – παγίδα αφού τα μεγάλα και τα ουσιώδη θα παραμείνουν προκλητικά αμετακίνητα. 
Εργάτες, αγρότες, επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι, υπάλληλοι, άνεργοι θα εξακολουθήσουν τον δύσκολο δρόμο τους.
Οι αμέσως επόμενοι μήνες θα κυοφορήσουν πολλές πιθανές
εξελίξεις – περιπέτειες.
Η ανάπτυξη και έντονη παρουσία του Εθνικού Μετώπου θα είναι δύναμη αποτροπής στο ξεπούλημα της πατρίδας.
Δύναμη αποτροπής στους κινδύνους διάλυσης της κοινωνίας και στις επιθέσεις κατά του Ελληνισμού.

Η δράση μας κατά την προεκλογική περίοδο δεν σταματά, αντίθετα θα κλιμακωθεί. Οι εθνικιστές που προέβλεψαν τις συνέπειες του δανεισμού και της εξάρτησης, εδώ και είκοσι χρόνια είναι αυτοί που γνωρίζουν την παγκόσμια επίθεση των κερδοσκόπων του καπιταλισμού.
Είναι αυτοί που αντιστάθηκαν πάντα στην αριστερή ιδεολογική διάβρωση.
Είναι αυτοί που δεν υπέκυψαν στους μηχανισμούς του συστήματος. 
Είναι αυτοί που γνωρίζουν να αγωνίζονται πολύ πέραν του εφήμερου και ξέρουν ότι αυτές οι εκλογές δεν θα αλλάξουν τίποτα επί της ουσίας.

Η απόφασή μας να μη συμμετάσχουμε, θεωρούμε ότι επιτρέπει την ψύχραιμη και σοβαρή συνέχιση της προσπάθειας του κινήματος, χωρίς ευκαιριακές κινήσεις.
Η συμμετοχή ή η συνεργασία με άλλον φορέα δεν ήταν δυνατή για λόγους που εκτέθηκαν παραπάνω αλλά και γιατί θα έδινε στρεβλή εικόνα των ιδεών μας.

Θεωρούμε ότι η συνείδηση και τα δεδομένα που παρέχουν η εμπειρία και η ιδεολογία επιτρέπουν στον καθένα να αναλάβει την ευθύνη του απέναντι στις εξελίξεις.
Η ψήφος πρέπει οπωσδήποτε να απορρίπτει όλους τους υπαίτιους της κρίσης και τους τυχοδιώκτες.
Επιλέξτε, αν χρειαστεί ανάμεσα σε μικρά σχήματα εκτός βιομηχανίας προβολής με σταθερό αντικατοχικό προσανατολισμό και πάντοτε πρόσωπα που γνωρίζετε τις πατριωτικές τους θέσεις.

Ελληνίδες, Έλληνες οι ιδέες μας έχουν δικαιωθεί.
Σύντομα το συμπέρασμα αυτό θα έχει πολιτικό περιεχόμενο και το Εθνικό Μέτωπο το ρόλο που οφείλει στην ιστορία.

Η επόμενη μέρα ξημερώνει.



1 σχόλιο:

  1. Γιατί δεν συνεργάζεστε με τον σύνδεσμο εθνικής ενότητας. Το κόμματων αποστράτων όπως λέγετε? Είναι πλαισιωμένο από ανθρώπους που αγαπούν την πατρίδα μας, την έχουν υπηρετήσει και έχουν ορκιστεί να πεθάνουν γι αυτήν. Έχουν ήθος, δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί και έχουν οργανωτικές, αρετές που μπορούν να βοηθήσουν την χωρα αυτη τη στιγμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή