Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

Πρόσκληση του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη ΚουριαννίδηΟ επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Θεσσαλονίκη πόλη ελληνική» και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης 
Γιάννης Κουριαννίδης προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της κίνησης, αλλά και όλους τους Έλληνες της πόλης, να τιμήσουν από κοινού τη διπλή επέτειο, της απελευθέρωσης της πόλης και του έπους του 1940, με τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο μνήμα του συνταγματάρχη Βασιλείου Αβδελά, στα κοιμητήρια της Ευαγγελίστριας, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, στις 10.30´.

Ο κ. Κουριαννίδης τονίζει τα εξής:
«Είναι αδιανόητο οι άνθρωποι που έχουν ήδη ξεπουλήσει στην πράξη το όνομα της Μακεδονίας μας, να διοργανώνουν τελετές για να τιμήσουν την απελευθέρωσή της! 
Το ίδιο αδιανόητο είναι, οι ίδιοι άνθρωποι που ξεπούλησαν την εθνική μας κυριαρχία στους διεθνείς τοκογλύφους, να διοργανώνουν τελετές για να τιμήσουν το περήφανο ΟΧΙ του ελληνικού λαού και του εθνικού του ηγέτη Ιωάννη Μεταξά.
Εμείς είμαστε μακριά από όλα αυτά τα υποκριτικά.
Τιμούμε τις δύο επετείους με μία σεμνή τελετή στο μνήμα του συνταγματάρχη Βασιλείου Αβδελά, που συμμετείχε ως μαχητής και στις δύο αυτές μεγάλες στιγμές της Ιστορίας μας, αλλά και στη μικρασιατική εκστρατεία και στην Εθνική μας Αντίσταση.

Τιμούμε τον άνθρωπο, τον Έλληνα, και στο πρόσωπό του όλους όσοι θυσιάστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας, όλους όσοι και σήμερα αντιστέκονται για εθνική αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου