Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ


Ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου 
για τις ΕΟΖ στη Θράκη

Με δεδομένη την σύμπνοια των εξουσιαστικών κομμάτων Ν.Δ,ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ και εκπεφρασμένη την διάθεση λεηλασίας του εθνικού πλούτου αλλά και την εμφανή αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας από τις συμμορίες των «επενδυτών», φαίνεται ότι η υπόθεση της Θράκης μας βρίσκεται σε επικίνδυνο δρόμο.

Επιμένουν με την έγκριση της κατοχικής κυβέρνησης και ορισμένους πρόθυμους συνομιλητές στη δημιουργία Ελεύθερης Οικονομικής Ζώνης, δήθεν για την ανάπτυξη αλλά ασφαλώς για την εξυπηρέτηση των βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων σχεδίων τους. Και αυτά τα σχέδια δεν είναι άλλα , παρά η εξαθλίωση των ήδη συρρικνωμένων λαϊκών εισοδημάτων, η αποκοπή της Θράκης από τον κορμό της χώρας και η σταδιακή δημιουργία εθνικού προβλήματος.

Η Θράκη, αδιάσπαστο και ζωντανό κομμάτι του ελληνισμού, χρειάζεται και μπορεί να αναπτυχθεί χωρίς την παρέμβαση ξένων. Διαθέτει το δυναμικό, το έδαφος , τη γεωγραφική θέση και αρκεί να τεθεί ένας σοβαρός εθνικός σχεδιασμός για να οδηγηθεί στην ευημερία. Δεν χρειάζεται καμία ΕΟΖ. Κάθε κίνητρο μπορεί να δοθεί στα πλαίσια του κράτους και δεν μπορεί να αποτελεί προϊόν διαπραγμάτευσης με κανέναν εκτός Ελλάδας.

Δεν θα επιτρέψουμε καμία μεθόδευση κατά της πατρίδας , καμία μεθόδευση κατά της Θράκης.


Από το Πολιτικό Γραφείο.



1 σχόλιο: