Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Kυβέρνηση Παπαδήμου, Κυβέρνηση χάους


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Kυβέρνηση Παπαδήμου, Κυβέρνηση χάους
Η κυβέρνηση  Παπαδήμου καταρρέει ανάμεσα στις συμπληγάδες των προσωπικών στρατηγικών των φθαρμένων στελεχών της. Οι υπουργοί που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ αποκαλύπτουν σήμερα πιο ξεκάθαρα παρά ποτέ το πόσο καταστροφική ήταν η παρουσία του κόμματος τους στην εξουσία, υπό τον ενδοτικό κ. Γεώργιο Παπανδρέου. Συνεχίζουν δε την καταστροφή ασχολούμενοι τώρα με τα εσωκομματικά τους αδιέξοδα.
Η κ. Διαμαντοπούλου, «υπουργός Παιδείας»  έχει αφήσει τα μισά σχολεία της χώρας δίχως βιβλία, οδηγώντας την παιδεία του  Έθνους πενήντα χρόνια πίσω .
Ο κ. Χρυσοχοίδης, αρμόδιος «υπουργός ανάπτυξης» δίχως επενδύσεις. Κι όμως «αυτοπροτείνονται» με θράσος ως μέρος της λύσης – αυτοί οι ίδιοι  που επέβαλαν στη χώρα την κατοχή του μνημονίου. 
Η  άμεση προσφυγή στις κάλπες, η αρχή της Εθνικής αναγέννησης και η διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής ανάμεσα στους καθαρούς Έλληνες συνιστούν τον αυθεντικό δρόμο σωτηρίας της πατρίδας. 
Το Πατριωτικό μας καθήκον είναι να απαλλάξουμε την χώρα από την κατοχή των Παπανδρέου – Παπαδήμου και του κατεστημένου των απρόσωπων «αγορών» με το όπλο που μας δίνει  το Σύνταγμα μας. 
Την ψήφο μας στις Πατριωτικές δυνάμεις με στόχο την απελευθέρωση της χώρας και την αναγέννηση του  Έθνους.

                                                                                               Γραφείο Τύπου



1 σχόλιο: