Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΑΣ!


Η οικογένεια Παπανδρέου υπεράνω του νόμου.

του Γιώργου Βεργιάννη
Σε συνέχεια της απειλής Λοβέρδου, που είχε δηλώσει ότι θα γίνει μακελειό αν πειραχτεί ο Αρχηγός του, ο στυλοβάτης ή εξαπτέρυγο (όπως σας αρέσει) Καρατζαφέρης, με δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας στο Real fm και στον 
Νίκο Χατζηνικολάου, προτάσσει ασπίδα προστασίας στον ΓΑΠ.

Και μάλιστα έρχεται ο ζογκλέρ να συστρατευτεί μ’ όλα τα πιστά στελέχη του «σοσιαλιστικού» Jeffrey, που οδήγησαν στην καρμανιόλα του μνημονίου, παραποιώντας τα στοιχεία του ελλείμματος για το 2009.

Την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012 το πρωί λοιπόν, σε σχετική ερώτηση για την παραπομπή Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου, ο χέρι – χέρι, ο προτρέπων προεκλογικά σε ανατροπή, ο κ. κ. Καρατζαφέρης ο απίστευτος, δηλώνει  στον Χατζηνικολάου:
«Μπροστά στο κίνδυνο που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, νομίζω ότι μπορούμε να παραμερίσουμε κάποιες ακρότητες. Η ΝΔ αντέδρασε “ως παιδί” στις “αδέσποτες” αποφάσεις του κ. Πεπόνη. Ζήτησε να φύγει ο κ. Παπακωνσταντίνου. Και παρομοίως αντέδρασε “ως παιδί” και η άλλη πλευρά, το ΠΑΣΟΚ, ανταπαντώντας ότι θα ψάξουν και την δική της περίοδο.

Φοβάμαι ότι, αν αρχίσουν αυτά τα πράγματα τώρα, κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα αυτή η προσπάθεια της “γροθιάς” που κάνω. Να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, για να κατορθώσουμε να βγάλουμε τη χώρα μας από την κρίση.

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που με ενδιαφέρει. Φοβούμαι ότι όλα αυτά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή κάνουν ζημιά στην μεγάλη προσπάθειά μας να σωθεί η Ελλάδα. Να ανοίξουμε τέτοιο κεφάλαιο αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή;»

Ο τύπος λοιπόν με τα γάντια του μποξ στις αφίσες, αυτός που σκιζόταν για την κάθαρση, που ντυνόταν Πατρίδα και βαφόταν πολέμαρχος της τιμής, εκτός από στυλοβάτης των καπιταλιστών νεοαποίκων, προστατεύει κι εκείνους που έκαναν τα αδύνατα δυνατά να μπει η Πατρίδα στη μέγγενη των τοκογλύφων. Και ναι φυσικά, με την ίδια καραμέλα…: «Να σώσουμε την Ελλάδα, να βγούμε από την κρίση, για το καλό όλων και για τη σύνταξη της γιαγιάς»…

Αυτή η φουκαριάρα η γιαγιά, αν ήξερε ότι θα ζούσε τόσο, ώστε να προλάβει κι έναν τέτοιο σωτήρα, θα είχε αυτοκτονήσει από τα νιάτα της. 

Λα(γ)ός την φτέρη έσειε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου