Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Καλή Ανάσταση Σύντροφοι


Το ακόλουθο κείμενο, αναρτήθηκε στον επίσημο δικτυακό τόπο του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ( www.ethnikometopo.gr ) το Μ. Σάββατο.

Το Εθνικό Μέτωπο δια του Γενικού Γραμματέα του Εμ Κώνστα, για την Ανάσταση αλλά και με δεδομένες τις ειδικές περιστάσεις της προκήρυξης των εκλογών καθώς και των δύσκολων συνθηκών που βασανίζουν την κοινωνία, στέλνει  μήνυμα σε όλους τους συναγωνιστές και όσους παρακολουθούν με ειλικρινές ενδιαφέρον την πορεία του.


Η απόφασή μας να ανασυγκροτηθεί το Εθνικό Μέτωπο και να επιχειρήσει την δημιουργία ενός ευρύτερου και ριζοσπαστικού κινήματος ικανού να εκπροσωπήσει τις εθνικές και κοινωνικές δυνάμεις είναι δύσκολη και απαιτεί όλο το πάθος και τη δύναμη που μόνο ο μεγάλος Σκοπός μπορεί να δώσει.
Το εφιαλτικό τοπίο που έχουν διαμορφώσει ξένοι και ντόπιοι δυνάστες, συντρίβει την κοινωνία και προμηνύει σκληρές  περιπέτειες για τον ελληνισμό.
Δυστυχώς, οι προβλέψεις που κάναμε στο καιρό της τεχνητής ευημερίας έχουν επαληθευτεί. Το σημείο που βρίσκεται σήμερα η πατρίδα είναι τέτοιο που δεν επιτρέπει κανένα εφησυχασμό.
Οι εκλογές που αποσκοπούν στην εκτόνωση της οργής των πολιτών, δεν θα πετύχουν τίποτα. Ο κατακερματισμένος πολιτικός  κόσμος  αποτελείται κυρίως από εκπροσώπους του κατεστημένου που έχουν αυτονομηθεί για να ξαναμπούν στη Βουλή με άλλον τρόπο.
Πολλοί εθνικιστές παραμένουν εγκλωβισμένοι σε επιλογές αδιέξοδες, αλλά πάντα με υψηλό φρόνημα.

Η εσωτερική διεργασία που κρίναμε απαραίτητη για να συνταχθεί επιτέλους ένα κίνημα με πολιτική πρόταση, ξεκάθαρες θέσεις και αρχές έτσι ώστε να περιορίζεται κάθε πιθανότητα τυχοδιωκτισμού που τα τελευταία χρόνια παρακολουθήσαμε με οδυνηρό τρόπο, καθώς και οι αντικειμενικές συνθήκες και δυνατότητες διεξαγωγής του αγώνα χρειάζονται χρόνο και προσπάθεια.
Ο Ελληνικός Εθνικισμός, η γνήσια πατριωτική έκφραση χωρίς την παρεμβολή ενδιαμέσων ή παραμορφωτών, πρέπει να γίνει σωστά, επίμονα, αποφασιστικά.

Η προσδοκία της Ανάστασης είναι ταυτόχρονα και προσδοκία της Ανάστασης για την πατρίδα. 
Οι ιδέες μας δεν είναι συμπληρωματικές, δεν πρέπει να είναι έκφραση τυφλής αγανάκτησης και μέσο πίεσης. Αφορούν στην πιο ρεαλιστική και ανθρώπινη πρόταση που μπορεί να διατυπωθεί με βεβαιότητα και ευθύνη μπροστά στο ύψος της ελληνικής και παγκόσμιας πρόκλησης - συγκυρίας.
Το Εθνικό Μέτωπο κάνει το χρέος του να λειτουργεί ως χώρος παραγωγής πολιτικής αλλά και εκπροσώπησής της.
Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να μας εκπροσωπήσουν άλλοι, πιο πλούσιοι, πιο δυναμικοί, με περισσότερα επικοινωνιακά μέσα. 
Οφείλουμε και πρέπει να το κάνουμε εμείς συναγωνιστές, με οποιοδήποτε τίμημα.

Αυτό το μήνυμα συμπίπτει με την περίοδο εξωτερίκευσης της προσπάθειας. Παντού πρέπει να βρισκόμαστε. Στην κοινωνία που δοκιμάζεται όχι ως φιλάνθρωποι αλλά ως υποχρεωμένοι αφού ανήκουμε στην πολύτιμη ελληνική κοινότητα.
Χωρίς τυμπανοκρουσίες που υποκρύπτουν υποκρισία. 
Στους χώρους εργασίας εκεί όπου ο πιο σκληρός και αντεθνικός καπιταλισμός τσακίζει την εργασία. Στους χώρους όπου δίνονται οι μάχες κατά της τοκογλυφίας - μεγάλου και προαιώνιου εχθρού μας - δίπλα στους συμπατριώτες. Στον πολιτισμό και την τέχνη και στην πολιτιστική μας κληρονομιά όπου συντελείται έγκλημα. Στις πόλεις και στις γειτονιές που χάνουν μέρα με τη μέρα την ελληνικότητά τους. Στον αθλητισμό που κρύβει τόσες μεγάλες αξίες πραγματικά σπάνια όπλα για το μέλλον μας.
Χωρίς ιδεολογικές εκπτώσεις και συμμόρφωση στις "αστυνομικές" λογικές που μας θέλει το σύστημα.
Μακριά από όσους μας έβλαψαν για δεκαετίες για ίδιον όφελος.

Ας γίνουμε μια πυκνή, αποφασισμένη διάταξη μάχης.
Σύντομα θα έρθουν οι νέοι καιροί και εμείς θα πρωταγωνιστήσουμε. 

Καλή Ανάσταση Σύντροφοι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου