Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Στο χώρο των εντυπώσεων η προεκλογική περίοδος

Όποιες κι αν είναι οι εξελίξεις, ο τόπος κινδυνεύει.
Σε συνάντηση που πραγματοποίησαν εκπρόσωποι κινήσεων κατά του μνημονίου κατά την οποία έγιναν τοποθετήσεις για το μέλλον του τόπου και την έκβαση των εκλογών, συμμετείχε με αντιπροσωπεία το Εθνικό Μέτωπο και μίλησε ο Γ. Γ. του Εθνικού Μετώπου Εμ Κώνστας.

Ο κ Κώνστας αφού έκανε μια συνοπτική αποτίμηση της δράσης και της ανάπτυξης του κινήματος σύμφωνα με την οποία το Εθνικό Μέτωπο, έχει ήδη λειτουργικούς και δραστήριους πυρήνες σχεδόν σε όλη τη χώρα, αναλαμβάνει μια σειρά πολιτικών ενεργειών που αποσκοπούν στην συγκρότηση του σύγχρονου πολιτικού κινήματος που θα εκφράζει με γνήσιο και αξιόπιστο τρόπο τον Ελληνικό Εθνικισμό. Στη συνέχεια, σημείωσε την πλήρη σύγχυση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία η οποία δοκιμάζεται σκληρά και αναζητά διέξοδο αλλά αντί αυτού βρίσκει τους εκπροσώπους της υποτέλειας και του διεθνή παράγοντα ή τους αφιονισμένους αριστερούς που οι συνταγές τους είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνες για την κατάσταση της πατρίδας.


Επίσης, κατά την τοποθέτησή του, τόνισε την διατήρηση των στερεοτύπων όπως είναι οι ψευδαισθήσεις περί Ευρωπαϊσμού, η ανάλυση που θέλει ως λύση την διεθνή αλληλεγγύη και η πλήρης άγνοια του πραγματικού προβλήματος και της διεθνούς κατάστασης. Οι πρωταγωνιστές της προεκλογικής περιόδου απέδειξαν πόσο λίγοι είναι απέναντι στις περιστάσεις, ευχόμαστε να είναι όσο το δυνατόν λιγότεροι σε επόμενες πολιτικές αναμετρήσεις. Το μέλλον ανήκει σε νέες δυνάμεις που θα αναδειχτούν από τη βάση της κοινωνίας.

Κύριας σημασίας, ήταν η επισήμανσή του για την κρίσιμη επόμενη φάση όποια και αν είναι η κυβέρνηση αφού τα αδιέξοδα μπορεί να οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Εκεί θα είμαστε παρόντες όπως πρέπει να είναι πάντα οι εθνικιστές. Έτοιμοι για αγώνες, έτοιμοι να σώσουν την πατρίδα και την κοινωνία.

Στη συνάντηση εκτέθηκε ως πόρισμα δεκάδων διαδικτυακών ομάδων, το κενό εκπροσώπησης και το γεγονός που εξέθεσε ο κ. Πολύζος, της υπερψήφισης συνδυασμών ως ελάχιστη δυνατή επιλογή. Σύμφωνα με τον κ. Πολύζο περισσότεροι από το 60% των ψηφοφόρων ψηφίζει πολιτικό σχήμα για το οποίο δεν είναι σίγουρος. Επίσης ,ανέφερε ότι ο συνδυασμός στοιχείων μεγάλου ποσοστού που δεν εκπροσωπείται στο κοινοβούλιο γιατί δεν έλαβαν το 3% με το γεγονός ότι δεν βρίσκουν κατάλληλο σχήμα, φανερώνει την μεγάλη ανάγκη ανανέωσης της πολιτικής ζωής του τόπου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου