Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΔΙΑΒΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ «ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ»

Η Τουρκία προχώρησε σε διάβημα διαμαρτυρίας προς τη χώρα μας, διότι ο πρώην υπουργός Παιδείας Γ. Μπαπμινιώτης θέλησε να αντικαταστήσει το απόσπασμα του βιβλίου της ιστορίας στο οποίο είχε ανοσιουργήσει η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και άρα συμμετέχουσα στην νυν κυβέρνηση Σαμαρά,  κ.Ρεπούση.

Στο ανωτέρω απόσπασμα, το κάψιμο της Σμύρνης και η ανηλεής σφαγή των Ελλήνων περιγράφεται ως «συνωστισμός στις αποβάθρες της Σμύρνης»…! 
Οι Τούρκοι σήμερα επικαλούνται τη συμφωνία του Γ. Παπανδρέου και την τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τον Ισμαήλ Τζέμ που είχαν συναποφασίσει την αλλαγή των σχολικών μας βιβλίων.

Οι προδοτικές υπογραφές των εκσυγχρονιστών δημοκρατών υποθηκεύουν την Ελλάδα και δεσμεύουν τις επόμενες γενιές. Καθιστώντας τις υπόλογες απέναντι στους ίδιους, τους σφαγείς οι οποίοι επιζητούν την παραχάραξη την ιστορίας και τη λήθη προκειμένου να δικαιωθούν και να μη συναντούν στο διάβα τους αναχώματα ενεργών συνειδήσεων.

1 σχόλιο:

  1. Εγω στα παιδια μου θα διδαξω την ιστορια που πρεπει να μαθουνε και οχι την ιστορια που ΘΕΛΟΥΝ να μαθουνε,(ρεπουση,τουρκοι,κλπ)θα ενημερωσω την δασκαλα και αμα δεν της αρεσει ας τους βαλει Γ'' .Τοσο απλο.Ακου συνωστισμος.....ειναι γελοιοι.....μας ΕΣΦΑΞΑΝ!Με τα αντερα στα χερια εφευγαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή