Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Αν ψάχνετε για «προοδευτικό» ολοκληρωτισμό, αυτός είναι ήδη εδώ...


Η Μεγάλη Βρετανία, έχει γίνει άνω-κάτω, λόγω των «δραστηριοτήτων» κάποιων κοινωνικών λειτουργών, οι οποίοι διαλύουν τα πάντα στο πέρασμά τους, με «πολιτικά ορθά» ιδεολογικοπολιτικά κριτήρια. Στην πόλη του Ρότερχαμ, οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου (ελέγχεται από τους Εργατικούς, φωτογραφία) απομάκρυναν τρία παιδιά από τους ανάδοχους γονείς τους, καθώς «κρίθηκε», μετά εξέταση ανώνυμης καταγγελίας (προφανώς κάποιου αριστερού), ότι το ζευγάρι είναι μέλη του Κόμματος Ανεξαρτησίας (εκπροσωπείται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο), το οποίο έχει αντιμεταναστευτικές θέσεις και άρα, είναι «ακατάλληλο για να μεγαλώνει παιδιά»!


Η απόφαση είναι καταφανώς ΓΕΛΟΙΑ. Μόνο και μόνο για να καταλάβετε τι συμβαίνει, θα σας πούμε πως η γυναίκα είναι νοσηλεύτρια και ο σύζυγός της, απόστρατος, με γνωστή δράση υπέρ ατόμων με κινητικά προβλήματα. Έχουν φροντίσει παιδιά επί επτά χρόνια ως ανάδοχοι, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Η αντίδραση του υπουργού Παιδείας της Βρετανίας, Michael Gove, ο οποίος σημειωτέον μεγάλωσε και ο ίδιος ως υιοθετημένο παιδί, ήταν σφοδρή: στηλίτευσε την απόφαση και προανήγγειλε έρευνα για την αποτρόπαιη αυτή υπόθεση. Ο ηγέτης των Εργατικών, Ed Miliband, κατόπιν πιέσεων, καταδίκασε και αυτός την απόφαση των «συντρόφων» του.

Όμως, η υπόθεση αυτή, αναδεικνύει τα ζητήματα που θα προκύψουν στη νέα εποχή. Τώρα, ξέρουμε ότι κινδυνεύουν και οι οικογένειες από το «προοδευτικό» κράτος στην Ευρώπη...

Πηγή:http://www.elkosmos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου