Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ


Η πραγματικότητα διαψεύδει
τον εκπρόσωπο της τρικομματικής  οικτρά


του Γιώργου Βεργιάννη
Μέλους του Π.Γ. του Εθνικού Μετώπου   

Προσπαθεί να ωραιοποιήσει την κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία εξ αιτίας των αποτελεσμάτων της καταστροφικής πολιτικής, της τρικομματικής κυβέρνησης που εκπροσωπεί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με συνέντευξη που παραχώρησε σε Κυριακάτικη εφημερίδα.
Το μόνο που καταφέρνει είναι να γίνεται και πάλι προκλητικός, υποτιμώντας τη νοημοσύνη του λαού.


Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και δυστυχώς γίνεται αντιληπτή καθημερινά με βιωματικό τρόπο από τον κάθε Έλληνα. Κατά συνέπεια, δεν μπορεί πλέον να πείσει κανέναν.

Μέγιστο θράσος αποτελεί και ο ισχυρισμός του, πως τάχα θα  υπάρξει ανάπτυξη το 2013, ενώ όπως είναι ήδη γνωστό, θα συνεχιστεί η ύφεση συνοδευόμενη αφ’ ενός με αύξηση της ανεργίας και αφ ετέρου, με την  δραματοποίηση της αγοράς, αφού το κλείσιμο των επιχειρήσεων και τα λουκέτα στα καταστήματα, αποκτούν μορφή χιονοστιβάδας.
Ψεύδεται ο κ. Σαμαράς και υποκρίνεται ζαχαρώνοντας το χάπι σε κάθε του δήλωση.  
Εκτός κι αν εννοεί ανάπτυξη την προπαρασκευή της νέας φοροεπιδρομής που επεξεργάζεται το επιτελείο του, την ίδια ώρα που καλπάζει η συγκαλυπτόμενη φοροδιαφυγή των ημετέρων διαπλεκομένων.

Ο Ελληνικός λαός έχει πλέον αντιληφθεί τα παιχνίδια που παίζονται στην πλάτη του και δεν είναι διατεθειμένος να δώσει παράταση στο δράμα του.
Τα περιθώρια υπομονής έχουν τελειώσει και η κοινωνία έχει τροχοδρομήσει εξελίξεις ανατροπής αυτού του συστήματος που εξυπηρετείται από 
300 ανδρείκελα β’ διαλογής.








1 σχόλιο:

  1. Ακριβώς! Ανδρείκελα διαλογής απο τα καλάθια της διαπλοκής στην Βουλή της Δημοκρατορίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή