Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Νέος κύκλος συμβιβασμών στο όνομα του…ρεαλισμού


Ο Αντώνης Σαμαράς που συστηματικά κατά την προεκλογική περίοδο δήλωνε την δέσμευσή του για την ανακήρυξη της Α.Ο.Ζ , τώρα προσχώρησε στη συνήθη μεταπολιτευτική λογική του ρεαλισμού. Έτσι τα Ελληνικά δίκαια τέθηκαν στην κρίση της εφαρμογής και εκεί η Τουρκία με τρόπο τρομοκρατικό άσκησε την επιρροή της για να επιβεβαιωθεί και πάλι το γεγονός ότι αδυνατούμε να ασκήσουμε την πολιτική μας ακόμα και όταν είναι απολύτως σύμφωνη με το δίκαιο και τη λογική.

Η ανακήρυξη, θέσπιση και χωροθέτηση της ΑΟΖ πρέπει και είναι αποκλειστικό δικαίωμα της πατρίδας μας. Οι «ρεαλιστές» δεν τόλμησαν καν να ξεκινήσουν τις αυτονόητες διαδικασίες και προτίμησαν τον διάλογο με αυτούς που δεν έχουν απολύτως κανένα έννομο συμφέρον πλην της επεκτατικής διαθέσεως.

Έχουμε ως Εθνικό Μέτωπο εγκαίρως επισημάνει τις διαφαινόμενες προθέσεις της κυβέρνησης των εντολοδόχων της διεθνούς του χρήματος. Από την υποταγή στα Ευρωπαϊκά Διευθυντήρια στην υποταγή των νέων – Σουλτάνων. Η δυσμενής θέση της χώρας δεν είναι ούτε τυχαία, ούτε άμοιρη των πολιτικών που ακολούθησαν οι προσκυνημένες ελίτ.

Θα αντιδράσουμε στο νέο ξεπούλημα με κάθε μέσο. Ο Ελληνικός λαός δεν θα αποδεχτεί άλλες υποχωρήσεις , άλλες μειοδοσίες. 
Να είναι σίγουροι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου