Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ και το EL DORADO των “ Αριστερών” στις Σκουριές

του Γιώργου Βεργιάννη
Διευθυντή Οργανώσεως
του Εθνικού Μετώπου 


Δεν μας ξαφνιάζουν οι πολιτικάντικες πιρουέτες, γιατί αυτό δεν αποτελεί μόδα, ακριβώς επειδή ενυπάρχει στο DNA των κοινοβουλευτικών, μεταπολιτευτικών σαλτιμπάγκων. 


Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδα "Η ΑΥΓΗ " στις 2/5/2010
Αυτή τη φορά εντοπίσαμε τους ακόλουθους ύμνους για την εκποίηση του ορυκτού μας πλούτου μέσω της «επένδυσης» στη Χαλκιδική, στο κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, την «ΑΥΓΗ», στο φύλλο της 2ας Μαΐου του 2010. Και ρωτάμε: 



Τι άλλαξε για τον ΣΥΡΙΖΑ από τις 2/5/2010, όταν μέσα από το κομματικό του όργανο την «ΑΥΓΗ» διαφήμιζε και εξυμνούσε την εταιρία «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» και τις επαχθείς επενδύσεις στις Σκουριές; 
Τότε, ειδικό ένθετο του κομματικού τους οργάνου είχε τίτλο: «Η απασχόληση στα χρόνια της κρίσης» κι ο ΣΥΡΙΖΑ καμάρωνε για την «επένδυση» στη Χαλκιδική, λέγοντας ότι πρόκειται για «Μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα». Ακόμα έγραφε: «Με την Κοινωνία δίπλα μας» και «Προστατεύουμε το περιβάλλον με χειροπιαστές λύσεις»… 


Από απάτη σε απάτη το σινάφι των σάπιων αριστερών του Τσίπρα ! 


Το Εθνικό Μέτωπο, σταθερό στις πολιτικές του, οι οποίες εκπορεύονται μέσα από την ιδεολογική του φαρέτρα, την κοσμοθεωρία του Εθνικισμού, εξ αρχής τοποθετήθηκε αντίθετα σ’ αυτή την επαχθή επένδυση που αποτελεί έμπρακτο ξεπούλημα του Εθνικού μας πλούτου, επιβάλλει περιβαλλοντολογική καταστροφή, αδιαφορεί για την υγεία του λαού και εξυπηρετεί αποκλειστικά την ληστρική δράση των καπιταλιστών. 
Στεκόμαστε αρωγοί των λαϊκών αντιδράσεων στις Σκουριές, στην Ιερισσό και όπου αλλού, που παρά την προσπάθεια κομματικών εκμεταλλεύσεων από τις διάφορες αριστερές παράγκες διατηρούν τον ακομμάτιστο χαρακτήρα τους. 


Διατρανώνουμε την πεποίθησή μας, ότι κάθε ενέργεια που στρέφεται κατά των συμφερόντων του λαού και της Πατρίδας πρέπει να απαντάται με τρόπο άμεσο και αποφασιστικό. 


Ο Εθνικός πλούτος, η προάσπιση των συνθηκών ζωής, η υγεία του λαού, ο σεβασμός και η προστασία του περιβάλλοντος είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες και δεν τις χαρίζουμε στο έλεος των κερδοσκόπων τοκογλύφων καπιταλιστών και των παρασίτων τους νεροκουβαλητών της αριστεράς, που εμπαίζουν και εξαπατούν το λαό. 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου