Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΙΜΙΤΣ, «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»…;


του Γιώργου Βεργιάννη
Διευθυντή Οργανώσεως 
του Εθνικού Μετώπου


Σύμφωνα με πληροφορίες από διπλωματικές πηγές, ο Μάθιου Νίμιτς ως απεσταλμένος του Γ.Γ του ΟΗΕ, κατέθεσε νέα πρόταση – εντολή στους αντιπροσώπους της Ελλάδας και των Σκοπίων η οποία επιδόθηκε χθες στην κοινή συνάντηση στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες οι οποίες επιβεβαιώνονται και από σχετικό δημοσίευμα στην i Tabloid, η ονομασία που «κομίζεται» και εμπεριέχει γεωγραφικό προσδιορισμό είναι

«Βόρεια ή άνω δημοκρατία της Μακεδονίας».
Οι Αμερικάνοι έχουν ήδη εγκρίνει (εντύπωση θα προκαλούσε το αντίθετο…) την πρόταση και πιέζουν την Ελληνική πλευρά να την υιοθετήσει. Κάτι που επιχειρούν και προς την πλευρά των Σκοπίων η οποία έχει αντιρρήσεις, αλλά για άλλους λόγους. 
Όλα δείχνουν ότι η Ελλάδα με την ασθενική εξωτερική πολιτική που ακολουθεί, δεν θα καταφέρει (αμφιβάλουμε βάσιμα και για το αν θα προσπαθήσει) να «περάσει»την πάγια Εθνική θέση σχετικά με την μη αποδοχή οποιασδήποτε ονομασίας που θα εμπεριέχει τον όρο «Μακεδονία». Αφ ενός διότι απουσιάζει χαρακτηριστικά ο Εθνικός προσανατολισμός στην εξωτερική της πολιτική κι αφ εταίρου διότι περισσεύουν οι προδοτικές διαθέσεις σχεδόν από το σύνολο των κομμάτων… 
Οι Αμερικάνοι ισχυρίζονται ότι ο γεωγραφικός προσδιορισμός καταρρίπτει τις όποιες Ελληνικές αντιρρήσεις περί ιστορικής καπηλεύσεως και αλυτρωτισμού των Σκοπιανών. 
Με δυο λόγια, η νέα πρόταση δεν είναι καθόλου νέα αφού δεν διαφέρει ουσιαστικά σε τίποτα από τις προηγούμενες και η πολιτική εξουσία ετοιμάζεται να παραδώσει τη χώρα μας, βορά των υπερατλαντικών σχεδιασμών και των ορέξεων των γυφτοσκοπιανών γειτόνων, καλούμενη να ρίξει τις ασπίδες στο έδαφος και να πειθαρχήσει στις εντολές των ξένων. 

Ο Νίμιτς αναμένεται να επισκεφτεί την Ελλάδα και τα Σκόπια πιθανόν μετά το Πάσχα όπου και προσδιορίζεται ο νέος γύρος διαπραγματεύσεων ώστε να ολοκληρωθεί το «Πωλητήριο» των Εθνικών μας δικαίων.
Σημειώνουμε και την ακόλουθη καταδεικτική δήλωση του Νίμιτς ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ λέει πως το τελευταίο διάστημα εντόπισε πρόσφορο έδαφος για λύση στο πνεύμα της πρότασης - εντολής που συνέταξε. 

«Μιλώ πολύ συχνά και με τον πρέσβη Βασιλάκη και με τον πρέσβη Γιόλεφσκι και είχα σημαντική ανταπόκριση από τον τελευταίο γύρο συνομιλιών. Επομένως προσπάθησα να επεξεργαστώ περαιτέρω αυτές τις ιδέες και να τους δώσω νέο σχήμα, ώστε να αντιμετωπίζονται τα ζητήματα, οι αντιρρήσεις και τα προβλήματα που είχαμε στους προηγούμενους γύρους. Ελπίζω ότι είμαστε πιο κοντά σε κάποια λύση αυτή τη φορά».
Η παντελής απουσία Εθνικής εξωτερικής πολιτικής, οι προδοτικές συμπεριφορές σχεδόν του συνόλου του πολιτικού κόσμου (γεγονός που καταγράφεται στην ιστορική διαδρομή της χώρας), 

η εθνομηδενιστική στάση αριστερών και δεξιών στα Εθνικά θέματα, το ξεπούλημα της πατρίδας που με περισσή ευκολία συντελεί η τρικομματική συμμορία και κυρίως η πολιτεία της μείζονος αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ και των συνιστωσών του γύρω από αυτό το ζήτημα, διαμορφώνουν ένα απεχθές τοπίο με κύριο χαρακτηριστικό την   
ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ η οποία θα φέρει την σφραγίδα ολοκλήρου του πολιτικού συστήματος. Επανέρχεται στη μνήμη μας εκείνο που ανέφερε προφητικά το περιοδικό του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ το έτος 1989: 
300 ΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΧΑΘΗ ! 

Ας βάλουν καλά στο μυαλό τους: 

Απέναντι σε κάθε βρώμικη σκέψη ή πράξη τους που θα στραφεί κατά της Πατρίδας, θα βρουν σύσσωμο ολόκληρο το Ελληνικό Έθνος στοιχισμένο σ’ ένα αρραγές
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ! 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου