Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

Συγκροτήθηκε σε σώμα η Γραμματεία Οργάνωσης Ιωαννίνων του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥΣυνεδρίασε την 25 Απριλίου 2013 η ολομέλεια της Οργάνωσης Ιωαννίνων του Εθνικού Μετώπου. Μέσα από μια διεξοδική και υποδειγματική διαδικασία, εγκρίθηκε ομοφώνως η σύσταση της Διοικούσας επιτροπής του Εθνικού Μετώπου Ιωαννίνων η οποία και έχει την εξής σύνθεση:


Γραμματέας Οργανώσεως: Δημήτρης Κόρακας, εκπαιδευτικός 

Διεύθυνση Οργανώσεως: Βασίλης Παπάζογλου, ελεύθερος επαγγελματίας 

Διεύθυνση Πολιτικού Σχεδιασμού και Ιδεολογίας: Δημήτρης Βασιλείου, ελεύθερος επαγγελματίας

Γραμματέας Νεολαίας: Περικλής Βακόλας, σπουδαστής

Μετά το πέρας της συνεδρίασης και μέσα σε κλίμα γενικής αισιοδοξίας για την ανάπτυξη του Εθνικού Μετώπου στην περιοχή, ο Γραμματέας της Οργανώσεως Δημήτρης Κόρακας  δήλωσε:

«Το Εθνικό Μέτωπο είναι ένα καθαρά Ελληνικό εθνικιστικό κίνημα με σύγχρονη ιδεολογία και πολιτικό λόγο. Εμείς οι Έλληνες εθνικιστές του Εθνικού Μετώπου οφείλουμε και πρέπει να αντιτάξουμε τον πολιτικό μας λόγο, να δείξουμε ότι υπάρχει ο δρόμος της πατρίδας, ο δρόμος της εθνικής συνεκτικής κοινωνίας, ένας άλλος δρόμος. Πρέπει να γίνουν γρήγορα γνωστές σε όλους τους Έλληνες πολίτες οι θέσεις και οι προτάσεις μας. Για να επιτευχθεί αυτό απαιτείται αγώνας από οποιοδήποτε μετερίζι, αγώνας για το Έθνος, την Κοινωνική Δικαιοσύνη και τον Ελληνικό Πολιτισμό.»


ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
e-mail: dnkath@otenet.gr
Κιν.: 6945831880


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου