Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Το μεταναστευτικό στις πραγματικές του διαστάσεις


Η άθλια πολιτική όλων των τελευταίων κυβερνήσεων με κορυφαία αυτή της παρούσας κυβέρνησης που κυριολεκτικά έχει αφήσει τη χώρα στο έλεος των μεταναστευτικών ροών και έχει επιβάλλει τους κανόνες της πολιτικής ορθότητας, ώστε να τους αποκαλούμε παράτυπους μετανάστες (πρόκειται για μη τήρηση των τύπων το γεγονός ότι εισβάλουν σε ένα κράτος), επιτρέπει πλέον το αβίαστο συμπέρασμα ότι συντελείται αθορύβως ένα εθνικό έγκλημα.

Μια χώρα σε τραγική κατάσταση με τον ενεργό πληθυσμό της σχεδόν κατά το ήμισυ άνεργο και εκατοντάδες χιλιάδες νέους και μεγαλύτερους να αναζητούν την τύχη τους σε κάθε σημείο του πλανήτη, με σοβαρή υπογεννητικότητα, με πάγια προβλήματα εθνικής ασφάλειας ανατολικά και βόρεια, υποδέχεται χίλιους νέους μετανάστες καθημερινά στην Αθήνα από τα νησιά του Αιγαίου, χωρίς ούτε ελάχιστη πρόνοια για το τι πρόκειται να συμβεί ή πως επιτέλους πρέπει να το διαχειρισθεί.

Αυτός, ο διαρκώς αυξανόμενος πληθυσμός, έρχεται να προστεθεί στο μεγάλο αριθμό -υπερβαίνει το εκατομμύριο- που με τον ίδιο τρόπο επιμένει να βρίσκεται στη χώρα, εγκλωβισμένοι  με την ευθύνη και τον προγραμματισμό της Ε.Ε που έχει αποφασίσει ότι η Ελλάδα θα είναι επαρχία με ισλαμικό πληθυσμό....

Δεν υπάρχουν άλλα όρια δυνατοτήτων. Αν η κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση που δεν εννοεί να καταλάβει το αυτονόητο είτε γιατί είναι δέσμια της ιδεοληψίας της είτε γιατί κινείται στην κατεύθυνση της πλήρους ισοπέδωσης της Ελληνικής κοινωνίας, πρέπει να αντιδράσουμε. Η φωνή των Ελλήνων και των Ελληνίδων που δεν ανέχονται άλλη πίεση, άλλη υποβάθμιση, άλλους κινδύνους, άλλη ανεργία, άλλη καταστροφή των πόλεων πρέπει επιτέλους να ακουστεί!

Η κινητοποίηση δεν πρέπει να παραμένει στα όρια διατύπωσης ανησυχίας εντός κλειστών κύκλων αλλά να λάβει την ένταση μιας διαμαρτυρίας μαζικής, κατά την έννοια ότι συμμετέχουν πια πολίτες από όλες τις περιοχές, από όλα τα επαγγέλματα και όλες τις ιδεολογικές προελεύσεις αρκεί να έχουν στοιχειώδη εθνική και κοινωνική συνείδηση.

Να αντιληφθεί η κεντρική διοίκηση και η αυτοδιοίκηση όλων των βαθμών την ευθύνη της απέναντι στους πολίτες, η αστυνομία που καλείται να εφαρμόζει το νόμο,η δικαιοσύνη που οφείλει να διώκει την παρανομία, οι αρχές του καταρρέοντος ελλαδικού κράτους..

Το μεταναστευτικό πρόβλημα της χώρας βρίσκεται σε συνάρτηση με το οικονομικό, το δημογραφικό και το γενικότερο εθνικό - γεωπολιτικό, αυτό πρέπει να γίνει κοινός τόπος και κάθε καθυστέρηση στην αντιμετώπισή του είναι ολέθρια.


Τομέας Εσωτερικών Εθνικού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου