Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Νίκη της Ελευθερίας. Νίκη της Εθνικής κυριαρχίας!


Η νίκη των δυνάμεων της εξόδου είναι μια τρανή απόδειξη ότι το όλο εγχείρημα να τεθούν τα έθνη και οι κοινωνίες τους στο περιθώριο των αποφάσεων και να ενταχθεί η Ευρώπη στην θέση του ουραγού της παγκόσμιας πολιτικής, έχει παταγωδώς αποτύχει.

Η καλλιέργεια ομοσπονδιακής συνείδησης, ήταν εκ των πραγμάτων καταδικασμένη αφού η εθνική συνείδηση είναι και θα παραμείνει κυρίαρχη εκπορευόμενη από το έθνος τη φυσική κοινότητα των ανθρώπων. Η μεταβίβαση των αποφάσεων στο απρόσωπο δίκτυο της Ε.Ε που γίνεται καθ' υπαγόρευση των πολυεθνικών και του τραπεζικού κεφαλαίου είναι σε πλήρη αντίθεση με την αντίληψη των πολιτών για καθορισμό του μέλλοντος τους.


Για το Εθνικό Μέτωπο, ως πολιτικό κίνημα αποτελεί δικαίωση των θέσεων του, από την πρώτη στιγμή της διαδρομής του, όταν ακόμα ζούσαμε την γλυκιά αυταπάτη του δανεισμού. Επικεντρώσαμε την πολιτική μας προσπάθεια, χρόνια πριν κυρωθεί η συνθήκη του Μάαστριχτ, στην ανεξαρτησία και την κυριαρχία της Ελλάδας χωρίς καμία αμφιταλάντευση.

Η Ελληνική περιπέτεια, που συνεχίζεται, έδειξε ότι η γνώμη και η βούληση των λαών δεν έχει καμία αξία στα ιερατεία των αποφάσεων, άρα η κάθε χώρα κυβερνάται ερήμην των πολιτών της. Αυτή, η σαφέστατη και προκλητική συμπεριφορά επιβολής αποφάσεων σε κάθε επίπεδο, οικονομικό, κοινωνικό, σύναψης διεθνών συμφωνιών, νομισματικό, που αξίζει να σημειωθεί ότι έχει φέρει μόνο δυστυχία, δεν μπορεί να γίνει ανεκτή.

Η "σύγχρονη αυτοκρατορία" επιβλήθηκε στην παρακμή της Ευρώπης που παρακολουθεί τις παγκόσμιες εξελίξεις χωρίς να παρεμβαίνει και διαπιστώνει κάθε χρόνο ότι η συμμετοχή της στο παγκόσμιο ΑΕΠ μειώνεται, ότι η παρουσία της στις πλανητικές εξελίξεις είναι ανύπαρκτη. Τα έθνη που απαρτίζουν την Ε.Ε από μόνα τους ως κυρίαρχα, μπορούν να παίξουν ρόλο καθώς η ισοπεδωτική παρουσία των αποφάσεων από τις Βρυξέλλες μέχρι σήμερα δεν έχει οδηγήσει πουθενά.

Η Ε.Ε έχει κατορθώσει να καταστείλει κάθε ζωντανή άμυνα των ευρωπαϊκών εθνών απέναντι στις συμφωνίες του ελευθέρου εμπορίου, έχει επιβάλλει την παρουσία εκατομμυρίων "εισβολέων" από τον τρίτο κόσμο και βύθισε στην παρακμή τον κατ' εξοχήν δημιουργικό χώρο για τον πολιτισμό. 
Η Ελληνογεννημένη δύση έχει μεταβληθεί σε μεταπράτη χρηματιστικών προϊόντων.

Αυτή η Ένωση των τραπεζών , των πολυεθνικών, των ψευδοελίτ  του δικαιωματισμού, των γραφειοκρατών, των διεθνιστών, δεν διορθώνεται, δεν μετασχηματίζεται μόνο ανατρέπεται. Η συνεργασία κυριάρχων εθνών- κρατών είναι μια άλλη σχέση αποδεκτή εντελώς αντίθετη όμως με το παρόν οικοδόμημα. Καμία παρέμβαση στην εσωτερική πολιτική, καμία επιβολή κοινοτικού δικαίου, καμία οδηγία που επιβάλλει όρους για το κράτος μας, καμία παρέμβαση στις επιλογές εξωτερικής πολιτικής. αυτό είναι το πλαίσιο που με αίμα κατέκτησαν τα έθνη και δεν σκοπεύουν να το εκχωρήσουν.

Ο Ελληνικό λαός πέρσι το καλοκαίρι, πρωτοπόρος είπε ΟΧΙ αλλά η πολιτική του ηγεσία δεν είχε το σθένος και σχέδιο να ανταποκριθεί στην ιστορική συγκυρία. Ο Εθνικισμός είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να υλοποιήσει μια τέτοια απόφαση ιστορικού χαρακτήρα.

Για να κρίνει αντικειμενικά κανείς τις εξελίξεις θα πρέπει επίσης να λάβει υπόψιν του ότι δόθηκε μια προνομιακή σχέση στο Ηνωμένο Βασίλειο και αυτή απορρίφθηκε! Δηλαδή, απέρριψαν συνθήκες καλύτερες από αυτές που αντιμετωπίζουμε εμείς!


Ανακοίνωση Τομέα Εξωτερικών του Εθνικού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου