Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Ένας χρόνος χωρίς τον Κώστα Καρδαρά. Η παρακαταθήκη των ιδεών και της δράσης του είναι πολύτιμη.


Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατο του Κώστα Καρδαρά, ηγετικού στελέχους του κινήματος μας και ευρύτερα του εθνικιστικού κινήματος με τεράστια προσφορά στους αγώνες , στην ιδεολογία, στην δια του παραδείγματος αγωνιστική και ηθική στάση.

Ο σύντροφός μας αγωνίστηκε μέχρι την τελευταία του πνοή πάντοτε στην πρώτη γραμμή ανυποχώρητος, ανεπιτήδευτος, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο την βαθύτατη παιδεία, το ήθος και την διαρκή αγωνιστική παρουσία. Διανοούμενος υψηλού επιπέδου, διακεκριμένος ιατρός με τεράστια κοινωνική προσφορά, υπόδειγμα συνδικαλιστή (πρόεδρος επί σειρά ετών του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας), συναγωνιστής πολύτιμος με καθαρή στόχευση και ειλικρινείς προθέσεις. Η δράση του για το Εθνικό Μέτωπο κατά την περίοδο που διετέλεσε Περιφερειακός Διοικητής Θεσσαλίας και μέλος του Πολιτικού Γραφείου υπήρξε καθοριστική και εμπνέει πάντα όσους τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

Τα εξαιρετικά κείμενά του, η ακαταπόνητη αγωνιστική του διαδρομή, το απαράμιλλο ήθος του, το παράδειγμά του ως οικογενειάρχη και επιστήμονα θα αποτελούν πάντοτε πολύτιμη παρακαταθήκη.

Συναγωνιστή Κώστα ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη!


Από το Πολιτικό Γραφείο του Εθνικού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου