Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;



Ο κάθε άνθρωπος σε αυτή τη ζωή είναι προκαθορισμένο από την φύση να καταλαμβάνει από την στιγμή που έρχεται σε αυτόν τον κόσμο έναν χώρο, εντός του οποίου βρίσκεται, κινείται, ζει, αναπνέει και δημιουργεί. Ο χώρος αυτός ονομάζεται ΖΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ και χωρίς την ύπαρξή του ο άνθρωπος ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ!

Σαν κοινωνικό ον, ο άνθρωπος δημιουργεί κοινωνίες, που έχουν κοινά χαρακτηριστικά, συμφέροντα, ήθη, γλώσσα, έθιμα, παραδόσεις και θρησκείες, ενίοτε δε ενώνονται και με ισχυρούς δεσμούς αίματος. Αυτές οι κοινωνίες με τη σειρά τους, σαν παράγωγα και σύνολα ανθρώπων, μοιράζονται την ανάγκη για την ύπαρξη ζωτικού χώρου, τον οποίο μαθαίνουν να αγαπούν, να σέβονται και να υπερασπίζονται! Και ο ζωτικός αυτός χώρος ονομάζεται ΠΑΤΡΙΔΑ.

Κάθε Πατρίδα έχει ανάγκη από ρυθμιστικές του βίου αρχές οι οποίες εργάζονται προς την κατεύθυνση της ισορρόπησης της διαβίωσης, νομοθετώντας και εφαρμόζοντας τον Νόμο. Οι αρχές αυτές ονομάζονται Κράτος (από την Αρχαία Ελληνική λέξη κράτος = δύναμη) και όπως είναι φυσικό αυτό το “κράτος” υφίσταται για να υπηρετεί και να προστατεύει τους υπηκόους του και τον ζωτικό τους χώρο, ήτοι την ΠΑΤΡΙΔΑ!

Στην περίπτωση της νεότερης και δη της σημερινής Ελλάδας έχουμε το φαινόμενο ενός κράτους, που καταδυναστεύει τους πολίτες του, αρνείται να προστατεύσει τον ζωτικό τους χώρο, παραχωρεί έναντι πινακίου φακής ή εκχωρεί δικαιώματα εμπράγματα, ηθικά ή κυριαρχικά, σε εχθρικά διακείμενες ξένες ομάδες με αντικρουόμενα προς την Πατρίδα συμφέροντα και κατακλέβει τους πολίτες του για να διασκορπίσει τα χρήματά τους προς ενδυνάμωση του κεφαλαίου των επίορκων κρατούντων, ζητώντας δε με περισσή θρασύτητα να ξαναπληρώσουν οι πολίτες τα ήδη πληρωμένα!

Στα πλαίσια της αποδυνάμωσης της δυνατότητας των πολιτών να αντιστέκονται και να ανατρέπουν, ως δικαιούνται, τέτοιες πολιτικές και πρακτικές, το μόρφωμα που αυτοπροσδιορίζεται ως Ελληνικό κράτος, με πρόσχημα τον ρατσισμό ή την ξενοφοβία και με όχημα την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έχει μεταστρέψει την ιδιότητά του, αυτή του προστάτη του ζωτικού μας χώρου, σε προστασία κάθε τρίτου ο οποίος αντιστρατεύεται την ενότητα, την ομοθυμία, και την σύμπνοια των από χιλιετηρίδων κατοίκων αυτού του τόπου, δεν σέβεται τους Νόμους, τα ήθη τα έθιμα και τις παραδόσεις ή τον τρόπο ζωής των αυτοχθόνων Ελλήνων και απαιτεί από τους γηγενείς και κληρονόμους αυτού του τόπου, να απεμπολήσουν και να παραιτηθούν των δικαιωμάτων που απορρέουν υπέρ αυτών από την φυσική συνέχεια της παρουσίας τους σε αυτό τον τόπο, για να μην κατηγορηθούν ως ρατσιστές, ξενόφοβοι, φασίστες, ακροδεξιοί, και επικίνδυνοι για το κράτος.

Πώς είναι δυνατόν οποιοσδήποτε, ενώ γνωρίζει ότι παγκοσμίως η ΛΑΘΡΑΙΑ ΕΙΣΟΔΟΣ σε μία χώρα αποτελεί ποινικό αδίκημα του οποίου η τιμωρία κλιμακώνεται, ανάλογα με την χώρα, από πολύμηνη φυλάκιση και άμεση απέλαση μέχρι και θάνατο, να νιώθει και να θεωρεί (με την παράνομη υποστήριξη του παράνομου πλέον κράτους), ότι εδώ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ και την διαβίωσή του σε βάρος των γηγενών, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ, ενώ ο ίδιος παραβιάζει τους ίδιους νόμους που αυτός απαιτεί να σεβόμαστε;
Με ποιό δικαίωμα ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και δωρεάν χρήση των υποδομών που πληρώθηκαν με τον ιδρώτα του αυτόχθονα Έλληνα και των προγόνων του; Με ποιό δικαίωμα απαιτεί οτιδήποτε κάποιος ο οποίος θα έπρεπε να έρχεται ικέτης, εφόσον ευσταθεί το καθεστώς του πρόσφυγα, αλλά αντίθετα μας έρχεται ως δικαιούχος παροχών και τις απαιτεί;

Όλοι αυτοί έχουν Πατρίδα, έχουν ζωτικό χώρο που κανείς δε τους στερεί, αλλά αντιθέτως αυτοί στερούν από εμάς τον δικό μας!

Ένα παράδειγμα που θα σας παραθέσω είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! Στην Ελληνική Αστυνομία εδώ και αρκετό καιρό ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να φέρεται επί της στολής ως διακριτικό η Ελληνική Σημαία! Μάλιστα με την δικαιολογία ότι ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ από τον κανονισμό (θα έπρεπε να προβλέπεται το αυτονόητο!), η πειθαρχική ποινή για τους υποπίπτοντες στο “παράπτωμα” αυτό αστυνομικούς, είναι χρηματικό πρόστιμο 100 € ανά αναφορά!
Το επόμενο συμβάν είναι η κατάργηση της Ελληνικής ιθαγένειας ως προϋπόθεσης γιά την εισαγωγή στις παραγωγικές σχολές της ΕΛΑΣ κα του Ελληνικού Στρατού!

Όλα αυτά γιατί, αναρωτιόμασταν; Μήπως για να ανοίξει ο δρόμος για την εισαγωγή ή την πρόσληψη ΞΕΝΩΝ στα ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ;
Και να που δυστυχώς περίτρανα ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ οι χειρότεροι φόβοι μας! Με απόφαση του τότε υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ, Χρυσοχοϊδη - ξέρετε αυτός που έπιασε με τα χεράκια του την 17 Νοέμβρη και απαξίωνε την ΕΥΠ στα Αμερικάνικα αφεντικά του - προσελήφθησαν στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ με τρίμηνες συμβάσεις έργου 186 (ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ: ΕΚΑΤΟΝ ΟΓΔΟΝΤΑ ΕΞΙ) άτομα με ειδικότητες : ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΩΝ-ΔΙΕΡΜΗΝΕΩΝ, οι οποίες συμβάσεις θα παραταθούν κατά πάσα πιθανότητα, προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ (ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ) στα σύνορά μας να εισέρχονται ΛΑΘΡΑ!

Ο κακόμοιροι οι λαθραίοι, που περνούν ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΔΩΡΟ ΕΔΩ! Και, ως ταλαίπωροι που είναι, ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ μιας και το ΑΝΑΛΓΗΤΟ κράτος μας και οι παλιορατσιστές Έλληνες δεν πρόβλεψαν την έλευσή τους και δεν έκαναν ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ του κράτους τα Αραβικά, τα Φαρσί του Ιράν, τα Ουρντού του Πακιστάν και της Ινδίας κλπ!

Όμως ο υπουργός προστασίας του Λαθρομετανάστη ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΕΤΣΙ! Με τρίμηνες συμβάσεις, που αμοίβονται με 10.000€ (ΝΑΙ δέκα χιλιάδες Ευρώ έκαστος επί 186 άτομα!), τους τα εξασφάλισε όλα, για να αισθάνονται σαν το σπίτι τους! Και γνωρίζω πολύ καλά περίπτωση φωτογραφικής διάταξης που βγήκε από το Υπουργείο Οικονομικών για να εξυπηρετήσει έναν από αυτούς!


Ίσως δεν γνωρίζετε, ότι όποιος ξένος κυκλοφορεί στην Ελλάδα με ροζ κάρτα, αυτό σημαίνει ότι έχει υποβάλλει αίτημα στο Αλλοδαπών για χορήγηση πολιτικού ασύλου. Μέχρις ότου εξεταστεί η αίτηση και αποφανθεί το Ελληνικό(;) κράτος για το αν θα το χορηγήσει τελικά (που κανονικά στο 90% των αιτούντων που είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ μετανάστες και όχι ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ για να δικαιούνται άσυλο, δεν πρέπει να χορηγηθεί), όλοι αυτοί διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, έχουν δικαίωμα να βγάλουν άδεια εργασίας και να δουλέψουν σε βάρος όλων των δικών μας ανέργων μόνο που ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Η ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Η ΝΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΘΟΥΝ! Ακόμη και όσοι διαθέτουν νόμιμη άδεια διαμονής κάτω των 5 ετών διάρκειας, για να ανοίξουν επιχείρηση πρέπει να υποβάλλουν επιχειρηματικό σχέδιο, μελέτη σκοπιμότητας και να διαθέτουν 60.000 € και άνω κεφάλαιο!

Και όμως το Ελληνικό(;) κράτος βρήκε τον τρόπο να τακτοποιήσει τον μοναδικό Πακιστανό μετανάστη που πηγαίνει σε Ελληνικό σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ξέρετε, αυτά που θα καταργηθούν λόγω... έλλειψης πόρων!) και ο οποίος ως μεταφραστής δεν είχε νόμιμη άδεια διαμονής αλλά ροζ κάρτα! Έβγαλε εγκύκλιο (πόσοι το ήξεραν; Mα μόνο αυτός! Ούτε καν η Εφορία!). Με μόνη την άδεια εργασίας του μπόρεσε τελικά και έκανε έναρξη επιτηδεύματος και τώρα εργάζεται σαν κύριος, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην ΕΛΑΣ, αλλά και στα Δικαστήρια του Πειραιά και όπου αλλού κληθεί! Σίγουρα βέβαια εμείς σαν Έλληνες, είμαστε ΒΕΒΑΙΟΙ ότι οι μεταφράσεις του είναι τίμιες, σαφείς και ακριβείς!!! Και οπωσδήποτε θα σεβαστεί τους νόμους του κράτους, όπως τους σεβάστηκε όταν τους παραβίασε και εισήλθε ΠΑΡΑΝΟΜΑ στη χώρα, και δεν θα συνεργαστεί αλληλέγγυα με τους δικούς του, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ!

Και έρχομαι ο αφελής να ρωτήσω:

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ;

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ;

ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ;

ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ;

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΕ ΓΙΑ ΛΟΙΜΩΔΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ;

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΚΟΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ;

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ;

ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ;

ΜΕ ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ;

ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ;

ΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΕΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ Η ΑΚΡΑΙΟΙ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ;

Ας πάψει λοιπόν αυτό το κρατικό μόρφωμα της TROIKA-GREECE που έχει σφετεριστεί την εξουσία από τον λαό της Ελλάδας και του στερεί με κάθε μέσο τον ΖΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ να συμπεριφέρεται ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, γιατί ο πέλεκυς και η φωτιά θα επιπέσουν επί “δικαίων” και αδίκων!!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ- ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΤΙΜΗ!


Ζαφείρης Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου