Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

Βροντερό ΟΧΙ στον Χριστόφια και στις μεθοδεύσεις του


Γύρισαν την πλάτη τους 
στον Χριστόφια Ελλαδίτες καλλιτέχνες
                
Γνωστοί Ελλαδίτες καλλιτέχνες, οι οποίοι φέρονταν ψευδώς από το ΑΚΕΛ πρόθυμοι να συμμετάσχουν σε «γιορτή» στις 24 Οκτωβρίου μιας «Κίνησης Πολιτισμού» της κομουνιστικής νεολαίας ΕΔΟΝ, ξεκαθάρισαν ότι δεν θα μετάσχουν στο πανηγυράκι που στήνουν τα φερέφωνα των Βρετανών και των Τούρκων.
 
Πρώτη η Ευρυδίκη: «Αντί να κάνουμε συναυλίες προς τιμή των ηρώων μας, προς τιμή αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα μας, Ελληνοκυπρίων και Ελλαδιτών, χρησιμοποιούμε τους καλλιτέχνες και τη δύναμη του κόμματος για να στηρίξουμε αυτούς που προσπαθούν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια;».

Ακολούθησε η Ελένη Τσαλιγοπούλου λέγοντας «δεν επιθυμώ να λάβω θέση σε πολιτικές διενέξεις που αφορούν στην πολιτική ζωή στην Κύπρο» και επισημαίνοντας ότι όχι μόνο δεν ενημερώθηκε σωστά από τους διοργανωτές για τον σκοπό της εκδήλωσης, αλλά και ότι η ανακοίνωση εκδόθηκε εν αγνοία της. «Εκ παραδρομής το όνομά μου στην ανακοίνωση της εν λόγω εκδήλωσης», δήλωσε ο Δημήτρης Μακρής, λέγοντας ότι το όνομά του ανακοινώθηκε εκ παραδρομής. Ανάλογη ήταν η τοποθέτηση άλλων τριών γνωστών στο ευρύ κοινό καλλιτεχνών. Η Μελίνα Ασλανίδου δήλωσε πως «η αρχική μου απόφαση να μη συμμετέχω στη συναυλία της 24ης στην Κύπρο είναι η μόνη αλήθεια». Εκτός συναυλίας έθεσαν εαυτούς και οι Μελίνα Κανά και Γιώργος Ανδρέου.

Φυσικά, οι κομουνιστές διοργανωτές, έχουν ανακοινώσει για το πανηγυράκι τους της 24ης Οκτωβρίου και άλλους, όπως η Γλυκερία, οι αδερφοί Κατσιμίχα, ο Διονύσης Τσακνής, ο Μάνος Πυροβολάκης... 
Αναμένονται και άλλες αποχωρήσεις από το πρόγραμμα που οι διοργανωτές ανακοίνωσαν, απ' ό,τι αποδεικνύεται, εντελώς αυθαίρετα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου