Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Ο δεκάλογος μιας αποτυχημένης κυβέρνησης


Γράφει η Αθηνά Παπαδοπούλου

Πάνε περίπου δυο χρόνια που μας κυβερνούν οι σιχαμεροί δοσίλογοι ξένων συμφερόντων. Δυο χρόνια εκτέλεσης εντολών, κατόπιν προσεκτικού σχεδιασμού, που θα έφερναν τον ελληνικό λαό στα όρια της εξαθλίωσης.

Μέσα σ’ αυτά τα δύο χρόνια η κατοχική κυβέρνηση του πράσινου λοιμού πέταξε το προσωπείο κι έδειξε στο λαό με θράσος το προδοτικό της πρόσωπο. Ας δούμε, λοιπόν, τα 10 βασικότερα πράγματα που είδαμε από το Γιωργάκη και την παρεούλα του:


1) Παράδοση της χώρας άνευ όρων σε τοκογλύφους
Όταν σύσσωμος ο λαός φώναζε «όχι», η «δημοκρατική» κυβέρνηση τον έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της και υπέγραψε συνθήκες επαχθείς. Δάνεια για να καλύψουν προηγούμενα δάνεια, με αποτέλεσμα το χρέος όλο και να αυξάνεται. Μνημόνια και Μεσοπρόθεσμα, που εξ αρχής όλοι ξέραμε, ότι κανένα αποτέλεσμα δε θα είχαν. Παράλληλα με αυτά, δεν έκαναν και καμία κίνηση, για να πάρουμε κι εμείς ό,τι μας χρωστούν οι… δανειστές μας, αλλά αντιθέτως φρόντισαν να μην εκμεταλλευτούμε το φυσικό και ορυκτό μας πλούτο, μην τυχόν και... ξεχρεώσουμε...

2) Ισχυρά πλήγματα στην Παιδεία
Κρατώντας μια στάση πλήρως μισελληνική, η κατοχική κυβέρνηση φρόντισε να χτυπήσει ανελέητα την παιδεία με κάθε τρόπο. Διόρισε ελάχιστους εκπαιδευτικούς με τη νέα χρονιά, ενώ πάρα πολλά σχολεία καταγγέλουν έλλειψη προσωπικού. Η διδακτική ύλη διέπεται από πνεύμα «αντιρατσισμού», προσπαθώντας να ανοίξει τα μυαλά των παιδιών στη νέα πολυπολιτισμική διάσταση, ώστε να την χωνέψουν ευκολότερα. Ψηφίστηκε το καινούργιο νομοσχέδιο, με το οποίο η τριτοβάθμια εκπαίδευση μετατρέπεται σε Α.Ε., προσβάσιμη δηλαδή μόνο για τους έχοντες την οικονομική ευχέρεια. Αντικατέστησε τα βιβλία με CD, υποχρεώνοντας τους μαθητές να πάρουν υπολογιστή, ακόμη κι αν αυτό δεν το επέτρεπαν οι οικονομικές τους δυνατότητες, και με φωτοτυπίες. Γιατί «λεφτά υπάρχουν»… Και, όταν άρχισαν οι καταλήψεις, όπως ήταν αναμενόμενο, φρόντισε να βάλει τους γνωστούς εξωσχολικούς εγκάθετους προβοκάτορές της, ώστε να διασφαλίσει την κατάκριση των μαθητικών διαμαρτυριών από το σύνολο.

3) Υποχρεωτική δωρεά οργάνων
Για ένα ζήτημα τόσο σοβαρό, η «δημοκρατική» μας κυβέρνηση αποφάσισε να προβεί σε εξαναγκασμό των πολιτών χωρίς να τους ρωτήσει αν θέλουν. Εντελώς δημοκρατική αντιμετώπιση… Σύμφωνα με το εν λόγω νομοσχέδιο, τα όργανα κάθε αποθανόντος θα δωρίζονται υποχρεωτικά, εκτός εάν αυτός έχει υπογράψει προ του θανάτου του, ότι δε δέχεται. Κάτι που φυσικά ελάχιστοι θα μπουν στον κόπο να κάνουν, γιατί – ας μην κρυβόμαστε – ο ελληνικός λαός λειτουργεί μόνο υπό πίεση… Να τονίσω πάνω σ’ αυτό, ότι για τη συντριπτική πλειοψηφία των οργάνων ο δότης πρέπει να είναι ακόμη ζωντανός/κλινικά νεκρός. Κοινώς του στερούν την ευκαιρία και την ελπίδα για ανάνηψη, κάτι που δεν έχει συμβεί λίγες φορές σε περιπτώσεις για τις οποίες οι γιατροί δεν είχαν ελπίδα. Για να γίνω και λίγο συνομωσιολόγα πάλι, ποιος μου εγγυάται εμένα, ότι οι (εννοείται συνεννοημένοι) γιατροί δε θα με «ξεκάνουν», γιατί κάποιος που χρειαζόταν ένα νεφρό π.χ. πλήρωσε αδρά; Κι ακόμη κι αν έχω υπογράψει, πως δε θέλω να γίνω δωρητής οργάνων, ποιος μου εγγυάται πως η υπογραφή μου δε θα «χαθεί» όλως τυχαίως στα βαθιά συρτάρια της γραφειοκρατίας;

4) Κάρτα του Πολίτη
Η εν λόγω κάρτα θα δίνεται υποχρεωτικά στους Έλληνες πολίτες , παρ’ όλο που έχουν εκδηλώσει την έντονη αντίθεσή τους. Γιατί, είπαμε, «έχουμε Δημοκρατία»… Η κάρτα είναι ένα κατασκεύασμα της νέας τεχνολογίας. Στο τσιπ, το οποίο αυτή θα φέρει, θα υπάρχουν όλα τα στοιχεία του κατόχου της (ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΑΔΤ, ιατρικό ιστορικό και άλλα), φακελώνοντάς τον έτσι απόλυτα. Το τρομακτικό, όμως, της υποθέσεως δεν είναι τόσο το φακέλωμα, καθώς αυτό ξέρουμε ότι υφίσταται ήδη και με άλλους τρόπους, όσο το γεγονός, ότι ο οποιοσδήποτε με λίγες σχετικά γνώσεις πάνω σε hacking θα μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα του καθενός μας, καθώς, όπως αποδείχτηκε, η τεχνολογία της δεν είναι απρόσβλητη.

5) Αντιρατσιστικό νομοσχέδιο
Και πάλι η κυβέρνηση δείχνει το «δημοκρατικό» της πρόσωπο, φιμώνοντας τη φωνή του Έλληνα πολίτη, απαγορεύοντάς του την ελεύθερη έκφραση. Με το νομοσχέδιο αυτό κατοχυρώνεται η ασυδοσία σε θεσμικά πλαίσια, αφού πλέον θα διώκονται ποινικά όσοι μιλήσουν εναντίον λαθρομεταναστών, ομοφυλοφίλων, Σιωνιστών και άλλων… Επίσης είναι παράνομος, όποιος αμφισβητήσει ολοκαυτώματα και γενοκτονίες που έχουν αναγνωριστεί επισήμως – άρα αυτό δεν ισχύει για την ποντιακή γενοκτονία, η οποία θα αμφισβητείται κατά κόρον. Η απορία μου είναι η εξής: θα διώκονται ποινικά, όσοι δρουν ρατσιστικά εναντίον των Ελλήνων; Γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει διάφορους ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ να καίνε μια ελληνική σημαία, να προσβάλλουν γενικώς τα εθνικά μας σύμβολα και να υβρίζουν το Έθνος μας.

6) Παραχώρηση γης και ύδατος
Από σπαρτιατική ιστορία (και όχι μόνο) δε φαίνεται να γνωρίζουν και πολλά οι κυβερνώντες. Αντιθέτως, έχουν μάθει πολύ καλά να σκύβουν το κεφάλι και να παραχωρούν ό,τι τους ζητηθεί, αγνοώντας το αίμα που χύθηκε για όσα αυτοί σήμερα με θράσος ξεπουλούν. Σιωπούν στις προκλήσεις Σκοπιανών, Βουλγάρων και Αλβανών, θεωρώντας πρέπον «για να μη δημιουργηθούν εντάσεις και διαταραχθεί η ειρήνη». Την ίδια πολιτική ακολουθούν και με τους Τούρκους, στους οποίους μάλιστα σκύβουν λίγο παραπάνω το κεφάλι, διαπραγματευόμενοι μαζί τους πράγματα που ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ (νησιά, ΑΟΖ κτλ) και επιτρέποντάς τους να οικειοποιούνται εδάφη μας και να σουλατσάρουν όποτε τους κάνει κέφι στο Αιγαίο και να δημιουργούν όποτε γουστάρουν και κανένα θερμό επεισόδιο, για να γκριζάρουν πάλι κάποια ζώνη δική μας.
Πέρα απ’ αυτά, θα πρέπει να αναφερθεί κι η δουλικότητα απέναντι στους Ευρωπαίους δανειστές, οι οποίοι ζήτησαν ως υποθήκη για τα δάνεια νησιά και εθνικά μνημεία (ιερόσυλοι!), κι η φανταστική κυβέρνηση του Τζέφρυ, αντί να τους διαολοστείλει, το συζητούσε!!! Όπως φάνηκε, βέβαια, κάποια στιγμή (τότε, με το Στρως Καν) όλα ήταν τελικά προσυμφωνημένα. Το σχέδιο της προδοσίας είχε ξεκινήσει από πολύ πριν…

7) Νομιμοποίηση ναρκωτικών
Τώρα καταλάβαμε, τι εννοούσε το ΠΑΣΟΚ, όταν έκανε λόγο για "πράσινη ανάπτυξη"... Αφού ανοίγουν όλα τα επαγγέλματα, γιατί όχι κι αυτό; Πώς αλλιώς θα αποχαυνώσουν εντελώς τον κόσμο, ο οποίος σύντομα δε θα αρκείται στα ελαφριά, με όσα βιώνει καθημερινά, αλλά θα πέσει και στα σκληρά, για να ξεφύγει από την πραγματικότητα; Να μη σκέφτεται, να μη νιώθει, απλά να υπομένει και να περνάει την προδοσία πιο ανώδυνα…

8) Καταδίκη της αυτοάμυνας, ατιμωρησία στο έγκλημα
Νομίζω πως όλοι θυμάστε το περιστατικό με τον ηλικιωμένο, στου οποίου το σπίτι μπήκαν αλλοδαποί ληστές κι εκείνος σκότωσε τον έναν. Το αποτέλεσμα; 10 χρόνια για τον παππού, 3 μήνες με αναστολή για τον επιζώντα δράστη.
Κάτι παρόμοιο είχαμε και με κάποιον χωρικό, ο οποίος βρήκε αλλοδαπούς εισβολείς στην αποθήκη του σπιτιού του και κατηγορήθηκε ως ρατσιστής, γιατί τους έδιωξε και τραυμάτισε τον έναν με την κυνηγετική του καραμπίνα. Να ξέρετε, αν συμβεί κάτι τέτοιο σε κάποιον από ‘σας, η λύση είναι να πάρετε τους εισβολείς και στο κρεβάτι σας.
Ας μην παραλείψουμε εδώ και την υπόθεση των 39 ανδρών των ΟΥΚ, οι οποίοι φώναξαν ρατσιστικά συνθήματα στην παρέλαση. Κάποιοι θίχτηκαν από τα ρατσιστικά συνθήματα κι αποφάσισαν να υποβάλλουν μηνυτήρια αναφορά κατά των ΟΥΚ, την οποία φυσικά η προδοτική μας κυβέρνηση έσπευσε να δεχτεί και να καταδικάσει τους άνδρες, αγνοώντας ωστόσο παντελώς το ρατσισμό που Έλληνες υφίστανται από τους «θιγμένους». Για τον Αριστοτέλη Γκούμα πχ, που τον σκότωσαν Αλβανοί επειδή μιλούσε ελληνικά, τσιμουδιά!

9) Οικονομικό μαστίγιο
Ενώ οι μισθοί και οι συντάξεις μειώθηκαν δραματικά, η κατοχική κυβέρνηση του Γιωργάκη δεν παρέλειψε να χτυπήσει ακόμη περισσότερο το λαό με παράλογες έκτακτες εισφορές και δυσβάσταχτα χαράτσια, στοχεύοντας έτι περισσότερο στην εξαθλίωση του μέσου Έλληνα και στον αφανισμό της μικρομεσαίας τάξης. Ο καννιβαλισμός τους έφτασε σε τέτοιο σημείο, ώστε να μη ντρέπονται να κόβουν το ρεύμα σε υπέργηρους, πολύτεκνες οικογένειες και ανάπηρους πολέμου.

Το εξοργιστικό είναι, ότι αποτέλεσμα δε βλέπουμε, αλλά από την άλλη τα λεφτά συνεχίζουν να εξαφανίζονται "ως διά μαγείας" από το δημόσιο ταμείο. Κι αυτοί συνεχίζουν να τρώνε κυριολεκτικά με χρυσά κουτάλια και χαίρουν μάλιστα και ασυλίας για τις όποιες κομπίνες τους!
Τολμούν να βγαίνουν και να μιλούν για «απαραίτητες θυσίες», όταν οι ίδιοι δεν έχουν χάσει το παραμικρό, δεν έχουν θυσιάσει ούτε σταγόνα από τον ιδρώτα τους! Τολμούν να δηλώνουν "μαζί τα φάγαμε", όταν ο λαός ΠΕΙΝΑΕΙ! Αναίσχυντα, με απροκάλυπτο θράσος και αλαζονεία, ξεχνώντας ότι η προδοσία ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ! Αλλά ο Γιωργάκης θίγεται, όταν μιλάμε για προδοσία και κρεμάλες…
10)  «Θα σας αφελληνίσωμεν!»
Και μιλώντας για προδοσία, τι να πει κανείς για τα τρομερά πορίσματα του ΠΑΣΟΚ, το οποίο θεωρεί ως ξένη γλώσσα τα ποντιακά και τα βλάχικα, αλλά θέλει να καθιερώσει ως επίσημη γλώσσα τα αγγλικά; Σώνει και καλά να μας αφελληνίσουν! Το πηγάδι του αίσχους δεν έχει πάτο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου