Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η επιβεβαίωση μιας προδοτικής πολιτικής


Η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών για τα προαπαιτούμενα της δόσης του Ιανουαρίου, δεν ήταν παρά η επιβεβαίωση μιας προδοτικής πολιτικής.

Ο τάφος της Ελλάδας χτίζονταν επί δεκαετίες και με τη ψήφιση στη Βουλή τοποθετήθηκε απλά η ταφόπλακα. Η εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας όσο και αν φαίνεται δύσκολο να το παραδεχθεί κάποιος, δεν έγινε εχθές με τις επίσημες προδοτικές υπογραφές όσων συνυπέγραψαν τους ληστρικούς όρους ενός μνημονίου που δεν οδηγεί πουθενά παρά στον γκρεμό, η εθνική μας κυριαρχία τέθηκε υπό αμφισβήτηση, όταν οι κάθε λογής "εθνάρχες" έπεισαν για την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.
 
Υποσχόμενοι χρήμα από τα δανεικά και αγύριστα και δήθεν ανάπτυξη - φούσκα, μετατρέποντας αυτόν τον υπερήφανο λαό σε επαίτη, όπου ζει με δόσεις και περιμένει τους απανταχού προστάτες από καιρού εις καιρόν για να τον προστατέψουν.

Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ καταγγέλλει σύσσωμη την περίοδο της μεταπολιτευτικής Ελλάδας ως ΕΝΑ σύστημα και ΜΙΑ διακυβέρνηση, που σκοπό είχε την υποδούλωση αυτού του υπερήφανου λαού καθώς και την τοποθέτησή του στο χωνευτήρι των εθνών και των πολιτισμών, που φέρεται ως Ευρωπαϊκή Ένωση.
Πιστεύει πως ο μόνος δρόμος για την πραγματική ανάκαμψη, είναι ο δρόμος της κυρίαρχης Ελλάδας μέσω της πίστης στις ίδιες δυνάμεις.
Άλλος δρόμος δεν υπάρχει.

Από το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου