Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

155 θηλιές στο λαιμό της Πατρίδος!



Πέρασε τελικά το Μεσοπρόθεσμο με 155 ψήφους εν μέσω πολεμικού τοπίου



Νωρίτερα σήμερα ολοκληρώθηκε το τελευταίο στάδιο της εθνικής προδοσίας με την ψήφιση του Μεσοπροθέσμου, παρ’ όλες τις αντιρρήσεις της λαϊκής φωνής.

Οι διαμαρτυρίες έξω από τη Βουλή ήταν σφοδρές, με εκτεταμένα βίαια επεισόδια, συγκρούσεις, καταστροφές και συλλήψεις, ακριβώς όπως γίνεται κάθε φορά που το κράτος φοβάται την αντίδραση του κόσμου… Το σύστημα λειτούργησε και πάλι χρησιμοποιώντας τις γνωστές μεθόδους άμυνάς του: Οι υποκινούμενοι και υποκινητές των επεισοδίων, οι γνωστοί-άγνωστοι μπαχαλάκηδες, έδωσαν ξανά το παρόν σπέρνοντας το χάος και προκαλώντας την αντίδραση των Πραιτοριανών του συστήματος, οι οποίοι έκαναν επίδειξη ισχύος του καθεστώτος στον απλό πολίτη. Για ώρες τα ΜΑΤ έκαναν αλόγιστη χρήση χημικών, δίχως να λάβουν υπ’ όψιν παιδιά, ηλικιωμένους και φιλάσθενους, ενώ χτυπούσαν τους πάντες πλην των κουκουλοφόρων, όπως είχαμε την ευκαιρία να δούμε σε απευθείας σύνδεση με την πλατεία Συντάγματος, καθώς εντός του Κοινοβουλίου επιτελούταν το εθνικό μας ξεπούλημα.

Τα επεισόδια έδωσαν την ευκαιρία στους βουλευτές να πράξουν το «καθήκον» τους ανενόχλητοι, αφού έλαβαν χώρα εκτός κι όχι εντός της Βουλής. Το σχέδιο του συστήματος εφαρμόστηκε δηλαδή άψογα τόσο μέσα, όσο και έξω από το Κοινοβούλιο, καθώς τα συνεχιζόμενα επεισόδια δεν εξυπηρετούν κανέναν άλλον σκοπό από το να διαλύσουν τον κόσμο, του οποίου τις τυχόν ανεξέλεγκτες αντιδράσεις τρέμει το σύστημα. Είναι μια καλοστημένη θεατρική παράσταση, που διαδραματίζεται κάθε φορά που πρόκειται να δοθεί άλλη μια μαχαιριά στην Ελλάδα!

Αξιέπαινοι όσοι βουλευτές είχαν το σθένος και την ακεραιότητα (έστω και την ύστατη στιγμή) να ψηφίσουν το «όχι», το οποίο όμως δυστυχώς δεν κατόρθωσε να σταθεί αντάξιο του «ΟΧΙ» του Μεταξά.

Εντύπωση μου έκανε η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Κάρολου Παπούλια, ο οποίος έλαβε θέση προτρέποντας την ψήφιση του Μεσοπροθέσμου. Ο ρόλος και η ύπαρξη του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι (ή υποτίθεται ότι είναι) καθαρά υπερκομματικός και από τη στιγμή που υπάρχει διχογνωμία στο Εκλογικό Σώμα, δε δικαιούται να λάβει θέση.

Στους υπόλοιπους δεν έχουμε να πούμε και πολλά. Προκαλέσατε τους Έλληνες και θα τους βρείτε απέναντί σας. Ο Αγώνας μας συνεχίζεται κι από ‘δω και πέρα παίρνει πιο σκληρή και ανηλεή μορφή. Οι ακραίες συνθήκες απαιτούν ακραία μέτρα κι εσείς φτάσατε τα άκρα και τα ξεπεράσατε! Δοκιμάσαμε κάθε πιθανό τρόπο για να σας αποτρέψουμε από το να ρίξετε τη χαριστική βολή στην Πατρίδα μας, όμως εσείς, Νενέκοι, δε δείξατε κανένα έλεος. ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ!

Ο ΑΓΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!!!

Aτρυτώνη Αθηνά

2 σχόλια:

  1. Ήδη τον έχουμε ξεκινήσει, απλώς τώρα κορυφώνεται! Και όχι μόνο κατά της χούντας Παπανδρέου, αλλά όλων των εβραιοπροσκυνημένων δούλων που μας κυβερνούν! Αν είναι δυνατόν, να κυβερνώμαστε από δούλους... Αλλά αυτό μας άξιζε τελικά, καλά να πάθουμε, γιατί ο παππούλης ο Πλάτων μας είχε πει πριν 2.000 χρόνια περίπου πως η μεγαλύτερη τιμωρία γι'αυτόν που δε συμμετέχει στα κοινά είναι να κυβερνάται από κατώτερούς του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή