Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Από ώρα σε ώρα...


Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις του Ελληνικού λαού μπροστά στα νέα επώδυνα μέτρα από την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου…

Όλοι είναι στους δρόμους σήμερα και αύριο. Ενάντια στο νέο σχέδιο της ντροπής, που εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων και των εδώ υπαλλήλων τους.

Παρακολούθησα χθες τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών στη βουλή και πραγματικά μ’ έπιασε νευρικό γέλιο... Οι του κυβερνώντος κόμματος έλεγαν πως είναι επώδυνα τα μέτρα, αλλά  είναι το αναγκαίο κακό για να μας δώσουν την δόση… Οι της αξιωματικής αντιπολίτευσης έλεγαν με τη σειρά τους ότι δεν συναινούν, ότι δεν τους αρέσει το… μίγμα πολιτικής, αλλά ότι είναι αναγκαία τα μέτρα για να μας δώσουν την δόση μας. Η Μητσοτάκη έδωσε εντολή για ψήφο κατά συνείδηση (ποιος απ’ αυτούς γνωρίζει την λέξη;), λέγοντας ότι είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να πάρουμε τη δόση μας. Ο Καρατζαφέρης (ο “δώσε κανένα υπουργείο μπάρμπα”) απολογείται, γιατί εξ αρχής στήριξε την κυβέρνηση ισχυριζόμενος ότι αν δεν το έκανε, δεν θα είχαμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις. Και τελικά μες στον ίδιο μονόλογό του κάνει πάλι άλλες τρεις κωλοτούμπες. Η πρώτη: «αρχικά ψήφισα εν μέρει (κατά το ολίγον έγκυος). Η δεύτερη: «Δε  συμφωνώ».  Κι η επόμενη «κρίσιμη κατάσταση και  πρέπει να πάρουμε τη δόση μας.»
Η δόση μας, η δόση μας, η δόση μας… Η ρημάδα η δόση !
Ε, μας την έχετε δώσει πλέον, ρε κλέφτες!!!
Μιλάνε σαν  τοξικομανείς ή σαν εκπρόσωποι ενός τοξικομανή λαού.
Εν τω μεταξύ, κανείς τους και σε κανένα σημείο του λόγου του δεν είπε ότι το μεσοπρόθεσμο θα βοηθήσει τον τόπο ή ότι θα κάνει καλό στην ανάπτυξη ή ότι θα μειώσει την ανεργία ή ότι θα βοηθήσει να βγούμε πιο γρήγορα από την κρίση ή……..κάτι τέλος πάντων, που να δηλώνει μια σχετική αισιοδοξία, ώστε να ζητηθεί η ψήφος, η συνεργασία κλπ.
Όλοι έλεγαν ότι είναι τραγικό, αλλά πρέπει να γίνει.
Οι άνθρωποι δεν παίρνουν χαμπάρι…
Όλοι τους συμφωνούν κι όλοι τους αγωνίζονται όχι για τη σωτηρία της Πατρίδας, αλλά για την σωτηρία του δικού τους συστήματος.
Αυτή η θεατρική πράξη διαδραματίζεται εντός του “κυνοβουλίου”…

Η άλλη πράξη είναι απ’ έξω. Στην Πλατεία Συντάγματος. Εκεί, όπου τα γνωστά παιδιά με τις κουκούλες, τα παιδιά των Εξαρχείων, τα παιδιά του συστήματος δηλαδή, εκτελούν εντολές. Πρέπει να εφαρμόσουν το σχέδιο. Πρέπει να ξεκινήσουν και να εξαπλωθούν τα επεισόδια. Ο λαός πρέπει να τρομάξει, να χάσει τον ειρμό του, να μη βρεθεί αυτό το 48ωρο στο Σύνταγμα. Να βλέπουν όλοι το στημένο κυνηγητό και τον πετροπόλεμο από τον καναπέ τους. Γιατί σε άλλη περίπτωση, τα όργανα του συστήματος δεν γνωρίζουν να διαχειριστούν την κατάσταση. Δεν κατέχουν. Είναι μαθημένα βάσει σχεδίου να προστατεύουν τους εργοδότες τους διαβάζοντας το προσπέκτους…
Τρέμουν στην πιθανή ανεξέλεγκτη κοσμοσυρροή και τις πιθανές “ασύμμετρες” καταστάσεις.
Αυτή τη φορά δεν πάνε οι Έλληνες στο Σύνταγμα για να κοπανήσουν μπρίκια και κατσαρόλια. Έχουν πιο έντονα χαρακτηριστικά.
Αυτή τη φορά πλημμυρίζει ο τόπος από μαχητές με την γαλανόλευκη στον ώμο, με διάθεση να πάρουν την Πατρίδα πίσω!
Οι Έλληνες συρρέουν από παντού!
Έρχονται!
Απ'όλη την Ελλάδα, απ' τα εργατικά κέντρα των πόλεων της περιφέρειας, οργανωμένα κατευθύνονται στο Σύνταγμα. Αλλά και παράλληλες κινητοποιήσεις είναι σε εξέλιξη σε άλλες πόλεις της χώρας.
Σήμερα ο Έλληνας μαχητής με τη στάση του μεταβιβάζει τον εθνικό πλούτο στα παιδιά του και δεν τον αφήνει να εκποιηθεί για να γίνει τροφή των διεθνών τοκογλύφων της Νέας Τάξης.

Πλέον το ξέρουν καλά οι "υπάλληλοι", ότι τα πράγματα είναι πολύ σκούρα γι' αυτούς.
Δεν τα βγάζουν εύκολα πέρα.
Δεν μπορούν να το σταματήσουν αυτό το ποτάμι της ενσυνείδητης Πατριωτικής Οργής!

Γι’ αυτό, μέρες τώρα, εξαπολύουν τον τρόμο από παντού. Υπουργοί, παραϋπουργοί, τσιράκια, δημοσιογράφοι και άλλοι ρουφιάνοι απειλούν και τρομοκρατούν ασύστολα απ’ τις τηλεοράσεις. Μέχρι και για τανκς ακούσαμε που θα φυλάνε τους τραπεζίτες. Έτσι δήλωσε ο “Μαζί τα φάγαμε”.
Φυσικά δεν απουσιάζει και η  έξωθεν υποστήριξη…
Δήλωσε σήμερα ο περιβόητος Όλι Ρεν: «Ψηφίζετε το Μεσοπρόθεσμο ή χρεοκοπείτε άμεσα.» Και πιο κάτω λέει: «Αυτήν την εβδομάδα η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σ’ ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Το μέλλον της χώρας και η χρηματοπιστωτική σταθερότητα της Ευρώπης βρίσκονται σε κίνδυνο».
Ο στόχος τους είναι προφανής. Θέλουν να διαλύσουν τη μεσαία τάξη τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Κι αυτοί που ανέλαβαν την εκτέλεση του σχεδίου είναι τα δοσίλογα κοινοβούλια της διαπλοκής.

Είναι ξεκάθαρο, πως το σύστημα είναι πλέον σε ευθεία αντιπαράθεση με τον ελληνικό λαό και τη λαϊκή οργή, η οποία κορυφώνεται και ασυγκράτητη θα ξεσπάσει από ώρα σε ώρα.

Γιατί Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΑΛΩ!


Γιώργος Βεργιάννης

4 σχόλια:

  1. Η Ελλάς ΔΕΝ ΕΑΛΩ διότι η Ελλάς δεν είναι απλά τόπος! Είναι ιδέα, είναι τα παιδιά της, είναι πολιτισμός, είναι ήλιος, φως, θάλασσα, ανοικτά μυαλά, φιλοξενία, καλοκάγαθοι άνθρωποι, πείσμα, προσπάθεια και αγώνας, αυτοθυσία, ΦΙΛΟΤΙΜΟ, νίκη, αρετή, τόλμη, ανδρεία, αγάπη, έρωτας, σωφροσύνη, διαφορετικότητα, αναδελφότητα, επιτυχία, γνώση, επιστήμη, Χριστιανισμός και πίστη, κλέος προγόνων, ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ! και άλλα πολλά! Οι περισσότερες από αυτές τις έννοιες γεννήθηκαν εδώ! Πόσες από αυτές μπορούν αυτοί οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ! Και μόνο ένας Έλληνας να παραμείνει ζωντανός όλοι αυτοί οι ανύπαρκτοι κινδυνεύουν!!!!! Το αίμα μας ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΙΑ ΣΑΣ, ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ ΕΡΙΝΥΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΡΕΧΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν ήμασταν στο facebook, αγαπητέ, θα σου έκανα άπειρα like :D

    Πάρα πολύ ωραία τα είπες, εύγε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτός από τα πλήρους εθνικής υπερηφάνειας λόγια, μπορείς σε παρακαλώ σε μια άλλη ανάρτηση να μας περιγράψεις, πως φαντάζεσαι εσύ, ότι θα ήμασταν χωρίς τα απεχθή χρήματα των τοκογλύφων μας; Ευχαριστώ και αναμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την Ελλάδα θέλομεν, αγαπητέ, κι ας τρώγωμεν πέτρες! Όποιος δε μπορεί να κατανοήσει την απλή αυτήν, μεστή νοήματος και σπαραγμού ρήση, δεν είναι ΕΛΛΗΝΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή