Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΟΡΘΗΤΗ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ



Του Γιώργου Βεργιάννη


«Θα ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας. Η λαθρομετάστευση είναι ένα πρόβλημα που διογκώνεται και κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε. Οι πόλεις μας έχουν καταληφθεί από παράνομους μετανάστες, εμείς θα τις ανακαταλάβουμε. Επίσης, θα καταργήσουμε τον νόμο Ραγκούση, που μετέτρεψε τη χώρα μας σε μαγνήτη παράνομων μεταναστών. Θα μεταφέρουμε τους λαθρομετανάστες σε κέντρα φιλοξενίας, σε παλιά στρατόπεδα έως ότου να επαναπατριστούν»
Τάδε Έφη…Σαμαράς.


Έλεος…


Ποιος μιλάει για ανακατάληψη πόλεων;
Ποιος μιλάει για λαθρομετανάστευση;


Όταν ξεκίνησε αυτό το γαϊτανάκι των λαθραίων, αυτός που βρισκόταν;
Δεν ήταν Υπουργός εξωτερικών;
Αυτός δεν απασφάλισε τη βόμβα στα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας;
Τώρα ξαφνικά τον έπιασε ο πόνος και μιλάει για «πρόβλημα που διογκώνεται και κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε»;


Ή μήπως το θέμα έγινε μόδα που πρέπει να φορεθεί προεκλογικά
απ’ όλα τα συστημικά ασκέρια;
Και μάλλον περί αυτού πρόκειται…


Αυτό που βιώνουν οι Ελληνικές γειτονιές από τα στίφη των λαθραίων, δεν είναι δυνατόν να το βιώνει ο κ. Σαμαράς και κανένας Σαμαράς του είδους.
Το μόνο που πιθανά βιώνει, είναι η αποστροφή και η απόρριψη από τον λαό. Γεγονότα που αποτυπώνονται ακόμα και σε κάθε κατά παραγγελία δημοσκοπική έρευνα που διεξάγεται από τις δικές τους, τις καλοπληρωμένες εταιρίες που εντέλλονται να κατασκευάζουν…κλίμα.
Γεγονότα, που σηματοδοτούν εξελίξεις ουσιαστικότερες.
Αυτή την ώρα, καταρρέει το σύστημα κι αποδεσμεύονται εθνικές και κοινωνικές δυνάμεις οι οποίες βρέθηκαν εκεί εγκλωβισμένες επί σειρά ετών και το γεγονός αυτό, δημιουργεί νέες ροπές με άκρως ενδιαφέρουσες εξελίξεις για την επόμενη μέρα…


Τα κόμματα του συστήματος, αποφάσισαν να κάνουν πρώτο θέμα τις τελευταίες μέρες το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.
Συζητούν για σημεία κράτησης των μεταναστών μέχρι την…απέλασή τους, θέλουν να ενεργοποιήσουν παλιά στρατόπεδα, να στήσουν μέσα τόπους λατρείας, παιδικές χαρές, νοσοκομεία και κουκλοθέατρα, χωρίς να λένε στο λαό την Απλή Αλήθεια: Ότι δεν ξέρουν ούτε πόσοι είναι, ούτε ποιοι είναι, ούτε που μένουν, ούτε από πού ήρθαν, ούτε σε ποιες χώρες θα απελαθούν. Δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα…
Γιατί πολύ απλά όταν συλλαμβάνονται δίνουν ψεύτικα στοιχεία, δεν έχουν έγγραφα ή τα καταστρέφουν. Έτσι η ταυτοποίησή τους είναι σε πολλές περιπτώσεις σχεδόν αδύνατη. Προϊόν φυσικά της ασυδοσίας που επικρατεί και που αυτοί καλλιέργησαν.
Όπως επίσης, κανείς τους δε λέει λέξη για το πρωταρχικό και αυτονόητο που είναι η καταγγελία της συμβάσεως
Δουβλίνο 2.


Εντυπωσιολογούν προκειμένου να αποσπάσουν την συμπάθεια των χειμαζόμενων νεόπτωχων Ελλήνων που πλέον βρίσκονται κλειδαμπαρωμένοι και δεν μπορούν να βγουν καλά – καλά από τα σπίτια τους.


Οι ψηφοθήρες, για άλλη μια φορά, κάνουν μόδα μια Εθνική πληγή λίγο πριν το πανηγυράκι της κάλπης, εννοώντας ως φυσικό επακόλουθο το…μόδα είναι, θα περάσει…


1 σχόλιο:

  1. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΜΕ "ΠΑΡΟΧΕΣ" ΚΑΙ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"! ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή