Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Ή αλλάζουμε ή... ξαναβελάζουμε...


Κι όμως, το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, λυσσασμένο και κακό ! 
Ο επαναπατρισμός των «πράσινων προσφύγων» προκαλεί πλέον τεράστια ανησυχία στο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η κινούμενη μάζα των χρήσιμων για το καθεστώς ηλιθίων...

Στην ψευτοδημοκρατία των μαγισσών, τα ανθελληνικά μορφώματα του ξενόδουλου αστικού κηφηναριού, ανασυγκροτούν τις δυνάμεις τους στο καθεστώς του ΑΙΕΝ ΒΛΑΚΟΚΡΑΤΕΙΝ.


Ξέρω… κάποιους τους πονάει, είναι όμως η πικρή Αλήθεια που δήθεν όλοι αναζητούν, μα κανείς δεν τολμά να αντικρίσει. Η πατριδοκάπηλη διεθνιστική Δεξιά με το κλεφτο-Πασόκ έχουν χαράξει στο DNA του ραγιαδοκατσίβελου...

Πρίν εξοργιστείς, θυμήσου τα χρόνια της πλασματικής ευμάρειας, όταν "σφαζότανε" οικογένειες στην ποδιά των πάλαι ποτέ κραταιών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ... Μετέπειτα βέβαια που ο "περιούσιος" ρουσφετοραγιάς έπαψε να γλύφει κοκκαλάκια (απ'τα κλεμμένα που συνήθισε να του πετούν) ένιωσε εξαπατημένος απ'τους κοινοβο(υ)λευτικούς του εκπροσώπους και ξαφνικά δηλώνει απολιτίκ και κοσμοπολίτης.


Έτσι είναι... στην ΔΗΜΙΟ-κρατία του ΑΙΕΝ ΒΛΑΚΟΚΡΑΤΕΙΝ οι χρήσιμοι ηλίθιοι κάνουν τη διαφορά. Δεν έχει τόσο σημασία ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί που τελικά κυβερνούν... όσο ποιοί είναι αυτοί που με την ψήφο ή την αποχή τους, τους ανεβάζουν τα ποσοστά και τους νομιμοποιούν να κυβερνούν.

Κι όμως έτσι είναι... ή αλλάζουμε, ή... ξαναβελάζουμε !


Νικόλαος Ρήγος
Περιφερειακός Διοικητής Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων 
του Εθνικού Μετώπου 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου