Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ανέξοδα δάκρυα κι ενός λεπτού σιγή…


Με ενός λεπτού σιγή, σβήσιμο προβολέων, και ανέξοδα δάκρυα, Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις που αποκηρύσσουν τον… Εθνικισμό,  αποφάσισαν να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα του Μάντσεστερ.
Πόλεις της Ευρώπης -όπως το Παρίσι- που και οι ίδιες έχουν υποστεί πλήγματα από την ισλαμική τρομοκρατία, με μηνύματα ροής παραχωρούν ένα μικρό μέρος από την βολή τους… Στην πρωτοπορία ασφαλώς, και το star system των επωνύμων όπως το… φεστιβάλ των Καννών.

Η υποκρισία,  σ’ ένα σφιχταγκάλιασμα με την εξαπάτηση των συνειδήσεων απογειώνονται, ρίχνοντας στο βωμό των δημοκρατικών ευαισθησιών όλο και περισσότερα θύματα.

 
Η διαρκής επιβεβαίωση των όσων οι Εθνικιστές υποστηρίζουν σχετικά με την αθρόα λαθρομετανάστευση
-και όχι προσφυγικό-  που στόχο έχει την μαζική αντικατάσταση των πληθυσμών, αποδεικνύουν ότι οι πολιτικές τους είναι αυστηρά στραμμένες στα συμφέροντα των πολυεθνικών και στην προάσπιση των επενδύσεών τους στο σύγχρονο δουλεμπόριο.

Οι λαοί της Ευρώπης καθημερινά όλο και περισσότερο βρίσκονται αντιμέτωποι με θυσίες αίματος, παραδομένοι στις επιθυμίες της νέας τάξης και τα σχέδια παγκόσμιας διακυβέρνησης που ενδιαφέρεται μόνον για τους αριθμούς κι όχι για τον Άνθρωπο.

Το Μάντσεστερ και τα 22 αθώα θύματα της υποκινούμενης Ισλαμικής τρομοκρατίας είναι για μια ακόμη φορά, αφορμή κραυγών σε λάθος κατεύθυνση και χωρίς κόστος…

Οι Γαλλικές εκλογές και τα ποσοστά του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ απέδειξαν ότι οι Εθνικές συνειδήσεις αφυπνίζονται.

Είναι ανάγκη οι Ευρωπαϊκές Πατρίδες να καταστούν φρούρια απέναντι στον Ισλαμικό κίνδυνο αλλά και  παίρνοντας αποστάσεις  από τους… γνωστούς υποκινητές.

Διαφορετικά, ο δυτικός κόσμος θα θρηνεί συνεχώς θύματα μεταξύ των οποίων και του Δυτικού τρόπου ζωής. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου