Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΤΟ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



Ανακοίνωση του Πολιτικού γραφείου 
του Εθνικού Μετώπου


Η τελευταία συνεδρίαση του Eurogroup απέδειξε ότι καμία ελπίδα εθνικής επιβιώσεως εντός του παρόντος πλαισίου δεν υπάρχει. Παρά την παράδοση του συνόλου του πλούτου, την ακραία φτώχεια που υφίσταται ο λαός, την εκχώρηση της κυριαρχίας, οι ξένοι διαγωνίζονται ποιος θα ζητήσει περισσότερα από το εναπομείναν προτεκτοράτο……..
Έτσι, Τόμσεν και Σόιμπλε, θεωρούν απαραίτητο να επεκταθεί και επισήμως ο έλεγχος όλων των αποφάσεων έως το 2060.Η απίστευτη απαίτηση που καμία επιστημονική ανάλυση δεν μπορεί να την υποστηρίξει, κατηγορηματικά δηλώνει τη βούληση των ξένων να αφαιρέσουν κάθε κυριαρχικό δικαίωμα από το Ελληνικό κράτος. Η διατήρηση διαρκών πλεονασμάτων που θα καθορίζεται από αυτούς σε ένα βάθος διάρκειας που κατά πολύ ξεπερνά κάθε πρόβλεψη και επεκτείνεται έναν χρονικό ορίζοντα που κανείς δε γνωρίζει τι θα συμβεί, έχει πέραν των πρωτοφανών στοιχείων μια δήλωση επικυριαρχίας που δεν αφήνει καμία αμφιβολία.


Ένας πραγματικός πόλεμος που διεξάγεται ανάμεσα στα έθνη και τα οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα που εκφράζονται από το τερατώδες μόρφωμα της Ε.Ε , ζητά να πάρουμε θέση. Το εθνικό κράτος στον παρόντα ιστορικό χρόνο γίνεται μια κιβωτός ελευθεριών, προόδου, πολιτισμού και αξιών άρα η εθνική οικονομία γίνεται μονόδρομος προς την Ελευθερία. Καμία διέξοδος δεν είναι ορατή στο διεθνικό σχήμα που οι αποφάσεις του καθορίζονται από ξένους φορείς εξουσίας και τα κριτήρια παραμένουν η κερδοσκοπία και ο διεθνής ανταγωνισμός.

Επαναλαμβάνουμε διότι το πιθανότερο είναι να μην έχει γίνει επαρκώς αντιληπτό. περιουσία, τράπεζες, έλεγχος χρήματος, αποφάσεις διοικήσεως, νομοθεσία, όλα έχουν περάσει εκτός Ελλάδας. Η ανάκτηση της κυριαρχίας και η εσωτερική ανασυγκρότηση είναι η μόνη ελπίδα σωτηρίας. Η απάτη της Ε. Ε έχει αποκαλυφθεί σε όλο της το μεγαλείο.


Από το Πολιτικό Γραφείο του Εθνικού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου