Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Πνίγεται από το Πολυπολιτισμικό σφιχταγκάλιασμα και η Ηγουμενίτσα...



 






 





















Κατέβασαν ρολά και τα καταστήματα της πόλης.
Ο δήμος Ηγουμενίτσας, έπειτα από κοινή συνεδρίαση με φορείς της πόλης και την Επιτροπή Αγώνα, αποφάσισε την περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και τον εκ νέου αποκλεισμό του νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, από σήμερα στις 17:00 το απόγευμα δε θα επιτραπεί καμία επιβίβαση ή αποβίβαση αυτοκινήτων από τα οχηματαγωγά πλοία που εκτελούν δρομολόγια προς και από ιταλικά λιμάνια. Να σημειώσουμε ότι από την ίδια ώρα τα καταστήματα της πόλης θα κατεβάσουν ρολά.


Πρόκειται για το δεύτερο αποκλεισμό του λιμανιού τις τελευταίες εβδομάδες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους εκατοντάδες λαθρομετανάστες που βρίσκουν καταφύγιο στην Ηγουμενίτσα


Οι πάντες σε απόγνωση…
Και η Ηγουμενίτσα πλέον αδυνατεί να επιβιώσει.
Πνίγεται από το Πολυπολιτισμικό σφιχταγκάλιασμα…
Μόνο η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα.
Μόνο η κυβέρνηση που έσπευσε να χορηγήσει υπηκοότητες και ιθαγένειες αφειδώς. Ε, ναι φυσικά και όλοι οι άλλοι συνεπίκουροι του κυβερνητικού έργου.
Ολόκληρη δηλαδή η παρέα των 300ων με κάποιους δήθεν ανήσυχους που και πάλι δεν θα χάσουν ευκαιρία να πεταχτούν σαν μανιτάρια στα τηλεοπτικά παράθυρα. Κι εκεί κατακόκκινοι, θα κραυγάζουν για την ασφάλεια των πολιτών, το δίκαιον του Έθνους και το …καλό της Πατρίδος. Και μόλις σβήσουν τα φώτα, κλείσουν οι κάμερες, θα τρέξουν να συμπαρασταθούν στους συναδέλφους τους που πλέον διεκδικούν αναδρομικά χρήματα από την αύξηση της 
β(ο)υλευτικής αποζημίωσης.


Είπαμε: Για το δίκαιον του Έθνους και το καλό της Πατρίδος…

Καθάρματα, έρχεται η ώρα σας…!

 *Δείτε το σχετικό video από τα επεισόδια στην Ηγουμενίτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου