Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Διαταγή του ΑΚΕΛ στην Εθνική Φρουρά

Να σβήσει ο Στρατός τα Εθνικά συνθήματα
Του Γιώργου Βεργιάννη

Άλλη μια Εθνομηδενιστική πράξη από τον ΑΚΕΛηστή Χριστόφια εκδηλώθηκε στην Κύπρο.
Συγκεκριμένα, εξέδωσε εντολή να καλυφθούν όλα τα Πατριωτικά συνθήματα που ήταν γραμμένα σε τοίχους στρατοπέδων ή και φυλακίων παρακειμένων της Πράσινης Γραμμής.


Η εφημερίδα «ΜΑΧΗ» αναφέρει ότι την περασμένη Πέμπτη οι επιτελείς και οι αξιωματικοί των μονάδων της 2ης Μεραρχίας της Εθνικής Φρουράς διάβασαν την προκλητική διαταγή που είχε σταλεί στις μονάδες και τα στρατόπεδα και τους διέτασσε να σβήσουν άμεσα τα συνθήματα και τα σύμβολα (Ελληνικές σημαίες).

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ», «ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ» είναι τα μηνύματα που ενόχλησαν τους ψευτοπροοδευτικούς θολοκουλτουριάρηδες του ΑΚΕΛ και την μαριονέτα που προΐσταται του ξεπουλήματος.
Αιτιολογούσαν μάλιστα την απόφασή τους με τα εξής φαιδρά:
Πρέπει να σβηστούν τα συνθήματα, γιατί παραπέμπουν σε άλλους καιρούς και σε χρόνια περασμένα, που προάγουν το μίσος και τον φανατισμό.
Η μειοδοσία δεν έχει όρια τελικά…

Την ίδια στιγμή η Τούρκικη σημαία στον Πενταδάκτυλο τραυματίζει καθημερινά τις ψυχές των Ελλήνων.
Αλλά αυτό δεν αγγίζει τους Εθνοπροδότες…

Μονομερώς πάντοτε κόπτονται για το πνεύμα φιλίας και συνεργασίας και ξεπουλούν ό,τι ακόμα έχει απομείνει Εθνικό.  
Σε ποια περίπτωση θυμάστε ανάλογη πράξη κι από τους Τούρκους;
Πότε είδατε στα πλαίσια μιας κάποιας, όποιας φιλίας, μια κίνηση σ’ αυτή την κατεύθυνση;
Ποτέ!
Απεναντίας. Μόνον προκλήσεις και σύρσιμο στο άρμα της δικής τους πολιτικής.

Το έχουμε ξαναπεί. Τόσο για την  Ελλάδα όσο και για την Κύπρο οι Τούρκοι τρίβουν τα χέρια τους. Εκχωρούμε χωρίς καν να μας ζητηθεί με μια ανέλπιστη ταχύτητα και απλοχεριά.

Η Τουρκία έχει την πλήρη χειραγώγηση του ζητήματος.
Επί σειρά ετών οι διαρκείς υποχωρήσεις των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων στις Τουρκικές απαιτήσεις οδηγούσαν μαθηματικά σε νέες απαιτήσεις και νέες εκ μέρους μας υποχωρήσεις.
Φτάσαμε μέχρι την χαρακτηριστική προδοτική περίπτωση των Ιμίων, όπου θεσμοθετήθηκαν οι γκρίζες ζώνες και είπαμε κι ευχαριστώ…

Άκρως ενδιαφέρον και ιδιαίτερα αποκαλυπτικό είναι το βιβλίο του Τούρκου διπλωμάτη Μπουλούκμπαση ο οποίος μεταξύ άλλων ούτε λίγο ούτε πολύ λέει: «Με την πολιτική μας κατορθώσαμε να οδηγούμε συνεχώς τους Έλληνες σε συνομιλίες επάνω σε κεκτημένα που αυτοί είχαν κι εμείς ζητούσαμε. Μ’ αυτόν τον τρόπο καταφέραμε να μην ασκούν ποτέ τα κυριαρχικά τους δικαιώματα, όπως αυτό των 12 ναυτικών μιλίων, η αξιοποίηση του ορυκτού τους πλούτου στο Αιγαίο, η περίπτωση της Θράκης όπου έχουμε κάνει σοβαρά βήματα και  τώρα βρίσκεται σε άλλη τροχιά… κ.ά.»

Τώρα λοιπόν, που η χώρα διέρχεται αυτήν την δραματική οικονομική κρίση, η οποία επεκτείνεται και σε κρίση θεσμών, η υποχωρητικότητα και ο ενδοτισμός θα αποβούν μοιραία.
Και μια τέτοια ενδοτική πράξη - η οποία ενδεχομένως φαντάζει χαμηλής έντασης - είναι και η πρακτική που ακολουθεί η Κυπριακή ηγεσία.

Αν δεν είναι ικανοί να αντιληφθούν την κρισιμότητα των περιστάσεων, τότε είναι βλακωδώς επικίνδυνοι και πρέπει άμεσα να απομακρυνθούν.
Αν όμως ξέρουν τι κάνουν (που μάλλον αυτό συμβαίνει), τότε έχουμε να κάνουμε με μια προδοτική σπείρα που δεν πρέπει απλώς να απομακρυνθεί, αλλά  να τιμωρηθεί παραδειγματικά όπως αρμόζει…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου