Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Ώρα ευθύνης για τους πολίτες (Ανάλυση - Απόφαση του Πολιτικού Γραφείου του Εθνικού Μετώπου)



Μετά από εισήγηση του Γενικού Γραμματέα Εμ. Ν. Κώνστα προς το Πολιτικό Γραφείο προσδιορίστηκαν οι συντεταγμένες του αγώνα στις επικείμενες ευρωπαϊκές εκλογές:


α. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αποδειχτεί ότι αποτελεί ένα διαμορφωμένο πυλώνα της παγκοσμιοποίησης που εξελίσσεται σε μεγάλη απειλή για τον άνθρωπο, τα έθνη, τον πολιτισμό. Η Ευρώπη των εθνών, του πολιτισμού, η Ελληνογεννημένη Ευρώπη είναι αυτή που καλούμαστε να υπερασπιστούμε απέναντι στην προκλητική προσπάθεια αλλοίωσης της δημογραφικής της σύνθεσης και της ταυτότητας της.

β. Τα ιερατεία της Ε.Ε είναι αυτά που κυρίως έπαιξαν τον αποφασιστικό ρόλο στην υποταγή της πατρίδας μας μέσω της υπερχρέωσης και της επιβολής των όρων που έδωσαν ολόκληρο το δημόσιο πλούτο σε ξένα συμφέροντα, επέβαλλαν τον μεταπρατικό ρόλο της Ελληνικής οικονομίας, κατέστρεψαν την αγροτική οικονομία και την βιοτεχνία- βιομηχανία.

γ. Ολόκληρο το σαθρό οικοδόμημα του δικαιωματισμού που επιδιώκει την διάλυση του αξιακού συστήματος και της κοινωνίας, βρίσκεται εντός αυτών των κόλπων και οφείλουμε να δώσουμε τις μάχες και να νικήσουμε απέναντί τους.

δ. Το Εθνικιστικό κίνημα που διαθέτει, την πολιτική πληρότητα της άλλης πρότασης, τα ηθικά εχέγγυα, καθώς και την ιστορική διορατικότητα που εντόπισε την προβληματική της Ε.Ε εκπροσωπείται με συνέπεια από το Εθνικό Μέτωπο.Αυτή την ευθύνη της διατυπώσεως σοβαρού λόγου απαλλαγμένου από τα χαρακτηριστικά της οικογενειοκρατίας, του αρχηγισμού, της διαπλοκής θα την φέρει σε πέρας ως αποστολή.

ε. Η βούληση μας για συνεργασία με πολιτικές δυνάμεις απέναντι στο πολιτικό σύστημα εκφράστηκε, επίσης με συνέπεια. Θέσαμε τις ακόλουθες παραμέτρους για την επίτευξή της. Αρχές πολιτικής ισοτιμίας, καθαρό πολιτικό παρελθόν, σύγκλιση με προγραμματικό λόγο. Αυτές οι προϋποθέσεις ίσχυσαν για τον Πατριωτικό Συνδεσμο του οποίου οι ειλικρινείς προθέσεις επιβεβαιώθηκαν στην πράξη και οδηγηθήκαμε στην σύμπραξη.Στα ίδια πλαίσια συμπράττουν ομάδες και πρόσωπα με αναμφισβήτητη πατριωτική ταυτότητα. Οι δυνάμεις που ευκαιριακά βρέθηκαν στον πατριωτικό χώρο, ή διακατέχονται από ηγεμονικά σύνδρομα ή έχουν αποδεδειγμένες μέσω πράξεων σχέσεις με το σύστημα, πρέπει να αποδοκιμαστούν αφού όχι μόνο δεν θα προσφέρουν τίποτα στις ιδέες μας αλλά να αντίθετα τις συκοφαντούν και συμβάλλουν στην γενικότερη απογοήτευση που κατατρέχει την Ελληνική κοινωνία.

στ. Η πολιτική έχει σημασία όταν ασκείται με ιδεολογικά - ηθικά κριτήρια και έχει παιδαγωγική αξία, εάν οι πολίτες αντιλαμβάνονται τον ρόλο τους οφείλουν να αξιολογήσουν με αυστηρά κριτήρια και όχι μέσω της "χορηγημένης" αναγνωρισιμότητας.

Καλούμε κάθε σκεπτόμενο Έλληνα και Ελληνίδα δίπλα μας, στη θέση μάχης για ένα Ελληνικό Αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου