Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: Για τις Δηλώσεις Βενιζέλου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Η σπουδή του εμφανώς εξουσιολάγνου και υπερφίαλου αντιπροέδρου της δεύτερης, μέσα σε μια διετία κατοχικής κυβέρνησης, αυτής του εκλεκτού του Βερολίνου και του τραπεζικού κατεστημένου να δηλώσει «κουρασμένος» και τάχα διαφωνών με την κατοχή στην οποία αυτός κι οι όμοιοι του υπέταξαν τη χώρα, καταδεικνύει αδήριτη την ανάγκη της άμεσης προσφυγής στις εκλογές και της ανατροπής του ανθελληνικού σχεδίου στο οποίο πάνε να δεσμεύσουν οι υπάλληλοι της καταρρέουσας Ευρω- ένωσης και την επόμενη κυβέρνηση.


Το Εθνικό Μέτωπο δεσμεύεται να εμποδίσει την ολοκλήρωση του εφιάλτη της υποδούλωσης του Έθνους στο ζυγό του παγκοσμιοποιημένου χρηματοπιστωτικού συστήματος. Με την νομιμοποίηση που θα πηγάζει από το Έθνος και τους πολίτες και περιφρουρώντας την κοινωνική συνοχή, το σύνολο των Πατριωτικών δυνάμεων θα στείλει τον κ. Βενιζέλο και τους ενδοτικούς ομοίους του, που αποτελούν το παλιό και κλινικά νεκρό πολιτικό σύστημα στον κάδο των πολιτικών αχρήστων και στο πολιτικό περιθώριο. 
Η ανατροπή της κυβέρνησης των διεθνών τοκογλύφων και η άμεση προσφυγή στις κάλπες είναι Πατριωτικό χρέος και αφετηρία της Εθνικής Αναγέννησης…

Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου