Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΤ: Μισθοφόροι Αντιλαϊκοί Τραμπούκοι



Του Παναγιώτη Μαυρομαρά


Από το πρωί όλοι ξέραμε τι θα γίνει σήμερα το απόγευμα.
Οι μηχανισμοί έτοιμοι, τα "παιδάκια" με τις κουκούλες εκεί, όλα έτοιμα λοιπόν...
Και ξαφνικά η οργή του κόσμου έγινε κύμα, από κάθε γωνιά της Αθήνας και με κάθε μέσον, νέοι, γέροι, οικογένειες, όλοι σε μια πορεία πρός το Σύνταγμα.


Το παρακράτος μαζί με το κράτος όμως, ήταν χέρι - χέρι, εκεί.
Και οι καλοπληρωμένοι "άνδρες" των ΜΑΤ, δρώντας βάσει σχεδίου, άρχισαν να χτυπάνε παντού γύρω-γύρω από το Σύνταγμα, για να αποκόψουν τους αγανακτισμένους πολίτες, που οι περισσότεροι κατέβαιναν για πρώτη φορά στους δρόμους.


Άρχισαν λοιπόν να χτυπούν περιφερειακά τον κόσμο, γιατί ήταν ένα κύμα οργής που ξεπετιόταν από παντού.

Χωρίς λόγο κι αιτία άρχισαν την ρίψη χημικών 1) Ακαδημίας και Πανεπιστημίου 2) Χρήστου Λαδά και Σταδίου 3) γύρω από την Πλατεία Καρύτση. Μέσα στα στενά μεταξύ Πανεπιστημίου, Αθηνάς και Ερμού, παπάκια με τους "λεβέντες" των ΜΑΤ πετούσαν δακρυγόνα σε ανθρώπους που προσπαθούσαν να φύγουν απο το Σύνταγμα για να γλυτώσουν!


Μπράβο "λεβέντες" άντρες που έχει η Ελληνική Αστυνομία!!!
Ρε ξεβράκωτοι των 620 ευρώ, να δω αύριο που δεν θα έχει να φάει το σπίτι σας και δεν θα έχει να αγοράσει φάρμακα ο πατέρας σας, η γυναίκα σας, τα παιδιά σας τι θα τους πείτε;;; 

"Ήμουν κι εγώ εκεί και φύλαγα τους προδότες, που σας πήραν την αξιοπρέπεια και το ψωμί από το στόμα";

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΑ "ΠΑΠΑΚΙΑ" ΤΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΛΤΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ, ΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΙ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΥΠΟΔΟΧΗ: ΜΟΛΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣΠΗΛΙΩΤΙΣΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ, ΑΠΛΩΘΩΚΕ ΣΚΟΙΝΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΝΤΩΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ΜΕΤΡΗΣΑΝΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ...ΑΥΤΟ ΩΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΡΟΚΛΗΤΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΡΥΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή