Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΗΝ 7η ΜΑΪΟΥ







ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ


Σε σύσκεψη στελεχών που πραγματοποιήθηκε στη Βούλα, για τα νότια προάστια της Αττικής, όπου προηγήθηκαν ενημερωτικές δράσεις για τις θέσεις του κινήματος, αναπτύσσοντας τη στάση του Εθνικού Μετώπου ο Γενικός Γραμματέας κ. Κώνστας δήλωσε ότι "η εκλογική αναμέτρηση δεν μπορεί να μεταβάλλει τα αρνητικά δεδομένα για την πατρίδα και την κοινωνία, αντίθετα δυστυχώς, θα λειτουργήσει νομιμοποιητικά για να επέλθουν και νέες περιπέτειες".
 
Και συνέχισε "αυτό που οφείλουμε είναι να παραμείνουμε. αποφασισμένοι και έτοιμοι, για την επόμενη μέρα. Να εξετάσουμε, τις μεθόδους αντίδρασης, τις πιθανές συμμαχίες και κυρίως να συνεχίσουμε την ανάπτυξη του Εθνικού Μετώπου που εκφράζει με σοβαρότητα και ρεαλισμό τον ελληνικό εθνικισμό".


ο Γ.Γ.του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Εμ. Κώνστας
Στη σύσκεψη, τοποθετήθηκαν επίσης τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου, 
Γιώργος Βεργιάννης και Γιώργος Κατσουράκης.

Ο κ. Βεργιάννης τόνισε ότι η Οργάνωση, παρά τις ιδιαιτερότητες της περιόδου προχωρά πολύ ικανοποιητικά, ότι υπάρχουν περιοχές όπου η ανάπτυξή μας είναι εξαιρετική και ότι σύντομα η πανελλήνια ανάπτυξη θα είναι πραγματικότητα.


Ο Γιώργος Κατσουράκης επεσήμανε την ανάγκη μιας πρωτοπορίας της νεολαίας, που με συνεχείς αυτόνομες δράσεις να τονίζει την παρουσία του κινήματος και ζήτησε από τους εθνικιστές που βρίσκονται ακόμα σε αμηχανία να στελεχώσουν την προσπάθειά μας που είναι ανοικτή και αναζητά ακόμα και τον τελευταίο πολύτιμο εθνικιστή.


Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος οι γραμματείες Ηλιούπολης, Νέας Σμύρνης, Καλλιθέας, το Παλαιό Φάληρο, μέλη από την Γλυφάδα και τη Βούλα.


Πηγή: http://www.ethnikometopo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου