Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Σύντομα η θέση για τις εκλογές. Οργανωτική Ανάπτυξη.


Τις επόμενες μέρες μετά από συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στα όργανα του κινήματος, θα ανακοινωθεί η θέση του Εθνικού Μετώπου για τις επικείμενες εκλογές.
Η απόφαση - θέση θα συνοδεύεται από ανάλυση του Πολιτικού Γραφείου και θα εκτεθούν όλες οι παράμετροι του σημερινού ελληνικού προβλήματος, μέρος του οποίου είναι και οι εκλογές.


Η διαρκής και επίμονη προσπάθεια  για ένα γνήσιο κίνημα που να αγκαλιάζει όλα τα κομμάτια του ελληνικού λαού που πλήττονται από την παγκοσμιοποίηση και την 
καπιταλιστική - ληστρική μανία, ένα φορέα εκφράσεως των εθνικών ιδεών με ρεαλιστική και οραματική προοπτική κάθε μέρα γίνεται εντονότερη και αποτελεσματικότερη.

Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η Διεύθυνση Οργανώσεως  της Κεντρικής Διοικήσεως λειτουργούν ήδη 16 ενεργοί πυρήνες δράσεως που αναπτύσσουν μια πορεία ενημέρωσης προς την ελληνική κοινωνία.



1 σχόλιο:

  1. πρώτα να σταθούμε δίπλα στον πολίτη που υποφέρει, να του αποδείξουμε έμπρακτα πως είμαστε στο πλευρό του και μετά θα μπορούμε να τον κοιτάξουμε στα μάτια και να ζητήσουμε την ψήφο του. Να δημιουργήσουμε ένα κίνημα λαικό, εθνικιστικό, ανθρωπιστικό, ένα διαφορετικό κίνημα που καμιά σχέση δεν θα έχει με τα πολιτικά εκτρώματα που ζητάνε την ψήφο μας σήμερα.

    στο χέρι μας είναι.

    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή