Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΕΥΧΕΣ από το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.


Η συνεχιζόμενη δοκιμασία της πατρίδας από τους δανειστές- δυνάστες και το εγχώριο κατεστημένο των τοποτηρητών απαιτεί να επιστρατεύσουμε όλη τη ψυχική δύναμη μας προκειμένου να ανταποκριθούμε στις περιστάσεις και να δρομολογήσουμε τις εξελίξεις που θα αποσκοπούν στην ανάκτηση της κυριαρχίας, την ευημερία του Έλληνα εργαζόμενου και ένα καλύτερο ελληνικό αύριο.

Οι εκλογές του αποπροσανατολισμού που θα επιβεβαιώσουν τόσο τα αδιέξοδα όσο και την ξένη επικυριαρχία με την συμπόρευση των δυνάμεων της υποταγής, είναι ένα ακόμα εύρημα για την εκτόνωση της οργής. Η οργή σύντομα θα μετασχηματιστεί σε ώριμη πολιτική απόφαση και θα οδηγήσει στην λύτρωση.
Σε αυτό τον αγώνα για την δυναμική οικοδόμηση του κινήματος των πατριωτικών και κοινωνικών δυνάμεων, το Εθνικό Μέτωπο καλεί κάθε Ελληνίδα και Έλληνα για να κάνουμε πολιτική κάθε μέρα και παντού και όχι στα ελεγχόμενα πλαίσια του καταρρέοντος μεταπολιτευτικού κοινοβουλευτισμού.

Ευχές λοιπόν σε όλους, τους Έλληνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προσωπικές , οικογενειακές και ασφαλώς Καλή Ανάσταση για την Πατρίδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου