Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στην ΚΡΗΤΗ



Το Εθνικό Μέτωπο δίνει το παρόν 
στο Ηράκλειο Κρήτης.
Δράσεις, μοίρασμα φυλλαδίων και αφισοκόλληση
από μέλη της τοπικής επιτροπής 
στο κέντρο της πόλης.

Μεγάλη κινητοποίηση μελών και φίλων του Εθνικού Μετώπου λαμβάνει χώρα τις τελευταίες μέρες στην πόλη του Ηρακλείου.
Μια πόλη που φημίζεται για τις αριστερίστικες «τάσεις» της μιας και τα τελευταία χρόνια τα αριστερά κόμματα και οργανώσεις που στηρίζονται και επιβιώνουν κυρίως από μη Ηρακλειώτες, έχουν χτίσει την δική τους προπαγάνδα εμφανίζοντας την πόλη μας ως αριστεροκρατούμενη και διεθνιστική κάτι που καμία σχέση δεν έχει όμως με την πραγματικότητα.
Απόδειξη γι' αυτό είναι το μεγάλο ρεύμα που έχουμε αναπτύξει συνομιλώντας με απλούς ανθρώπους, νέους-ανέργους-φοιτητές-εργαζόμενους-συνταξιούχους που αγωνιούν και λυπούνται για την σημερινή κατάσταση στην πατρίδα μας.





Πιο συγκεκριμένα, μέλη της κίνησης μας, επισκέφθηκαν χώρους εργασίας και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους, μοίρασαν φυλλάδια με την διακήρυξη του κινήματος σε διερχόμενους πολίτες αλλά και στα σπίτια πέριξ του κέντρου, ενώ έγιναν και αφισοκολλήσεις κυρίως στο κέντρο της πόλης.
«Τραγικό» ως και αστείο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι οι περισσότερες δράσεις μας λαμβάνουν χώρα σε περιοχές που φημίζονται ως στέκια αριστερών-νεοταξιτών κάτι που τους έχει προκαλέσει αμόκ τις τελευταίες μέρες. Περαστικά τους.


Εμείς συνεχίζουμε!




ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
Για την Κρήτη και την Ελλάδα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου