Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΟΥΚΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Με απόφαση του Πολιτικού Γραφείου του Εθνικού Μετώπου,
ο Δημήτριος Δρούκας, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, αναλαμβάνει καθήκοντα Γραμματέα Περιφέρειας Αττικής. Ο συναγωνιστής Δημήτρης Δρούκας θα επιδιώξει την καλύτερη δυνατή ανάπτυξη του κινήματος στην περιφέρεια Αττικής ως επικεφαλής ικανών και δοκιμασμένων στελεχών αλλά και πολλών νέων με διάθεση για σκληρή αναμέτρηση με το σύστημα της παρακμής.

Δημήτρης Δρούκας

Γεννημένος το 1954 στις Αχαρνές (Μενίδι Αττικής)

Πατέρας δύο παιδιών.

Διπλωματούχος ηλεκτρολόγος Μηχανικός των ΚΑΤΕΕ.

Κύρια απασχόληση: Αυτοματισμοί μονάδων ναυτιλίας και επισκευές μονάδων αυτομάτου ελέγχου πλοίων.

Υπηρέτησε στην Ελληνική Στρατιωτική Αστυνομία (ΕΣΑ)

Παράλληλα συνέχισε τις σπουδές του μέχρι το πέρας της στρατιωτικής θητείας του.

Κατά την διάρκεια της καριέρας του, έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης σε διάφορα κράτη. Λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων έχει επισκευθεί πολλά μέρη του πλανήτη και έχει κατοικήσει στα περισσότερα από αυτά, με το μέγιστο παραμονής δύο χρόνια στον Καναδά και δύο χρόνια στην Ιαπωνία.

Γνωρίζει Ελληνικά Αγγλικά-Ιταλικά...Παλαιό μέλος της ΕΠΕΝ από την αρχή της πολιτικής του ζωής θεώρησε ότι ο Εθνικισμός πρέπει να είναι η κεντρική ιδεολογία των Εθνών του Ευρωπαϊκού Νότου.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ έχει έλθει σε διαβουλεύσεις με διάφορες Εθνικιστικές ομάδες, ειδικότερα για θέματα που αφορούν τους μετανάστες και τις εργασιακές σχέσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου